Pagina Principala | Relatii | Pilula de a doua zi va fi inlocuita

Pilula de a doua zi va fi inlocuita

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Pilula de a doua zi va fi inlocuita
Toata lumea care a avut un contact sexual neprotejat stie ce inseamna pilula de a doua zi si ce salvare poate fi dintr-o situatie fata iesire.
Pentru cine nu a avut asemena problema pilula de a doua zi este o pilula hormonala care poate opri aparitia unei sarcini daca este luata in cel mult 24 de ore de la contactul sexual cu sanse de 75% de evitare a unei sarcini. Totusi pilula de a doua zi poate fi luata pana la 72 de ore de la contactul sexual. Pilula de a doua zi are un continut ridicat de hormoni si nu este recomandat sa fie luata de mai mult de 2 ori pe an.

In curand va fi lansata o pilula contraceptiva de urgenta care poate evita o sarcina nedorita care poate fi luata cu pana la 5 zile dupa un contact sexual neprotejat si care poate produce o sarcina nedorita si care se pare ca se va numi "pilula de a cincea zi".

Aceasta pilula contraceptiva se numeste EllaOne si este in curs sa fie aprobata de Agentia Europeana a Medicamentelor urmand sa fie distribuita in farmaciile din Europa in cursul lunii Octombrie.

O noutate pentru pilula de a cincea zi este faptul ca va avea o eficacitate de 95% in contraceptia de urgenta si eliminarea unei sarcini nedorite pe toata perioada celor 5 zile.
Din pacate ca si in cazul pilulei de a doua zi, pilula EllaOne va avea si ea reactii adverse ca : dureri abdominale, ameteli, tulburari ale menstruatiei, cefalee.

In plus pilula EllaOne va fi mai scumpa si va fi eliberata in farmacii numai pe baza de reteta.

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (17 adaugat)

avatar
mariana 12/02/2010 14:27:03
daca nu am avut amundoi odata orgasm pot ramane ansarcinata
avatar
dodo_t 12/07/2010 11:01:50
DA! Poti ramane insarcinata. Teretic sunt spermatozoizi pana si in lichidul seminal deci ... nu trebuie in final orgasm deloc, la nici unul
avatar
angela 22/07/2010 08:36:20
sunt virgina, in timpul menstruatii am facut sex,fara protectie. a ejakulat pe burtika mea, apoi am fakut un dus...peste aprox.10-12 orea am luat o pastila... intrebarea este,putea sa ajunga sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata??????.......si menstruatia a durat cu 2 zile mai mult...multumesc,raspundetimi va rog, fiindca nu stiu la ce sa ma gindesc,daca-s insarcinata ma alunga de acasa.......
avatar
cristina 23/09/2010 14:00:47
ai fi putut ramane insarcinata daca nu luai pilula de a doua zi... si practic, ai fost virgina
avatar
ioana 22/10/2010 08:18:28
daca am luat pilula de a 2 zi si dupa 3 zile a ejaculat in mine...pot fi insarcinata:( va rog sa imi rsp urgent:(
avatar
bill 17/12/2011 22:46:10
eu nu inteleg fetelor de ce nu folositi prezervativul si preferati sa apelati la pilula de a doua zi care este foarte agresiva pentru funcionarea normala a organismului. Apropo, astea chiar nu se pot lua ca aspirina, in fiecare zi ci maxim de 2 ori pe an.
avatar
BrianaYwl 11/03/2018 16:06:14
My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his wakefulness. I totally told him to <a href=http://schapedia.com/online/ultram-dosing>Contact</a> and deal with it.
avatar
DesireeTaf 12/03/2018 09:58:22
Oh God. I don't know what to do as I have a lot of of work to do next week month. Plus the university exams are approaching, it will be a torture. I am already being anxious maybe I should <a href=http://www.weldingschoolsnearme.com/cod/pharmaexpressrx>url</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
avatar
MarcellaUfu 14/03/2018 22:11:54
Oh Lord. I don't know what to do as I have tons of work to do next week month. Plus the university exams are close, it will be a hell. I am already losing sleep maybe I should <a href=http://bookkeepingcertificationonline.com/kkk/effect-of-viagra>interaction</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
avatar
LolaRji 17/03/2018 01:17:50
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and whined about his sleeplessness. I totally told him to <a href=http://beltwaybargainmom.com/sss/can-tramadol-and-aleve-be-taken-together>website</a> and deal with it.
1 2 next total: 17 | afisate: 1 - 10

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

4.11