Pagina Principala | Stiri Mondene | Noi membrii in familia multiculturala a familiei Angelina Jolie si Brad Pitt

Noi membrii in familia multiculturala a familiei Angelina Jolie si Brad Pitt

Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Noi membrii in familia multiculturala a familiei Angelina Jolie si Brad Pitt

Noi membrii in familia "multiculturala" Angelina Jolie & Brad Pitt

Angelina Jolie este insarcinata cu cel de al cincilea si poate al saselea copil al familiei, inca nu este cert faptul ca Angelina Jolie si Brad Pitt vor avea gemeni.
Nu mai exista insa nici o urma de indoiala ca cele doua vedete de la Hollywood nu ar avea planuri serioase pentru viitor. Am incetat sa ii banuim de o aventura trecatoarea inca de la primul copil adoptat de catre cei doi. Momentan Agelina Jolie si Brad Pitt au patru copii, trei adoptati doi baietii din Vietnam si Cambodgia si o fetita din Etiopia si bineinteles fetita lor biologica.
Angelina, în vârsta de 32 de ani, a declarat ca doreste sa aiba o "familie multiculturala". Pentru multi dintre noi este o dilema gandirea si comportamentul vedetelor, probabil datorita faptului ca toate se intampla prea repede si diferit de restul cuplurilor de la Hollywood care se multumesc cu un copil sau doi.
Pe langa faptul ca superba Angelina este din nou insarcinata , cuplul Jolie- Pitt vor vizita orfelinatele din Africa pentru a adopta inca o fetita.
Cum se vor descurca oare Brad si Angelina cu cel putin doi membrii noi. O familie atat de numeroasa in care toti copii au sub 7 ani are nevoie de foarte multa atentie din partea parintilor. Se vor retrage doua vedete atat de talentate de pe platourile de filmare pentru a avea grija de copii sau isi vor face cate o clona pentru a multumii pe toata lumea?

Oare sa ii invidiem, sa ne bucuram sau sa ii compatimim pe acesti copii ?

 

Adauga articol la : Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (0 adaugat):

total: | afisate:

Adauga comentariul tau comment

Te rugam sa introduci codul din imagine:

  • email Trimite la un prieten
  • print Printeaza articol
Cuvinte articole
Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol
Da o nota la articol
5.00