Pagina Principala | Stiri Mondene | Concurs otv murfatlar sticla 1 milion

Concurs otv murfatlar sticla 1 milion

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Concurs otv murfatlar sticla 1 milion
Din 15 septembrie 2009 incepe la OTV un mega concurs in colaborare cu compania de vinuri Murfatlar cu premii extraordinare care constau intr-o masina Skoda Fabia Rosie ca si cadou ( culoare masinilor date ca premii la concursul Murfatlar au fost alese de reprezentatii Murflatlar, iar tipul masinii a fost aleasa prin vot de catre telespectatorii emisiunii).

Premiul cel mare al concursului Murfatlar - sticla de 1 milion va fi acordat de sarbatori si consta in suma de 1 MILION RON sau 250.000 euro.
Pentru a participa la concurs trebuie sa cumperi sticle de vin Murfatlar pe care vei gasi un cod de participare la concurs si sa il trimiti prin SMS la numarul 1873 ( primul concurs din Romania cu participarea gratuita prin SMS) la OTV sau sa completezi formularul pe site-ul concursului Murfatlar http://www.milionarul.ro.
Pretul sticlelor care pot fi cumparate in cadrul concursului costa intr 6 RON si 20 de RON.

Pentru regulamentul concursului Murfatlar - OTV - 1 milion va rugam sa accesati site-ul http://www.milionarul.ro

Atentie: Acest concurs este diferit de 100% Adevarat. In timp ce la concursul 100% Adevarat de pe televiziunea OTV toate taxele pentru premii ( taxa de inmatriculare, impozitul, taxele pentru inmatriculare si umere, impozitul pe masina) sunt platite de catre OTV la concursul Murfatlar aceste taxe nu sunt platite ceea ce ar putea creea probleme posibililor castigatori ( daca cineva castiga o masina la concursul Murfatlar sticla de 1 milion o sa aiba de plata aproape 2000 de euro) prin taxele pe care o sa le aiba de plata inainte sa isi poata ridica premiul.

In plus pentru prima data ca si campanie de marketing a televiziunii OTV campania Murfatlar - sticla de 1 milion va fi prezentata la mai multe televiziuni din Romania ( Pro TV, Antena 1, Realitatea TV Prima TV).
Cateva spoturi promotionale ale concursului sticla de 1 Milion de la Murfatlar in colaborare cu televiziunea OTV sunt disponibile mai jos.

 


 

Tu ce parere ai despre concursul sticla de 1 Milion. O sa participi la el?

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (0 adaugat)

total: | afisate:

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

3.05