Pagina Principala | Stiri Mondene | Concert Pussycat Dolls in Romania

Concert Pussycat Dolls in Romania

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Concert Pussycat Dolls in Romania
Dupa ce au fost la MTV Romanian Music Awards 2006 in calitate de invitate de onoare pentru un concert incendiar, trupa de fete "nebune" revin in romania in anul 2007 pentru un concert in cadrul festivalului CokeLive

Trupa Pussycat Dolls si cantareata Macy Gray vor concerta pe insula Lacul Morii, in cadrul festivalului CokeLive, care s-a extins cu inca o zi (22 iunie), au anuntat, intr-un comunicat, organizatorii, compania Events. Initial, festivalul era programat pentru zilele de 23 si 24 iunie, insa organizatorii au extins cu inca o zi evenimentul, 22 iunie, pentru a le putea aduce si pe Pussycat Dolls si Macy Gray.

Pentru aceste concerte vor fi puse in vanzare bilete la pretul de 94 de lei. Biletele vor putea fi achizitionate de pe site-ul www.ticketpoint.ro , din 16 mai, si din magazinele Diverta, de pe 21 mai. Tot la aceste date se vor pune in vanzare si bilete pentru celelalte zile ale festivalului (23 si 24 iunie), la pretul de 84 lei. The Pussycat Dolls a fost infiintata ca trupa de dans in anul 1995 de catre coregraful Robin Antin, pentru ca in 2003 sa fie reorientata spre o cariera muzicala. Piese ca “Don’t Cha”, “Stickwitu”, “Buttons”, “I Don’t Need A Man” sau “Wait A Minute” s-au plasat pe pozitii fruntase in clasamentele internationale si le-au adus cantaretelor numeroase premii Grammy, Billboard si MTV. Macy Gray este cunoscuta drept o artista versatila, cu succese obtinute ca interpreta de soul, neo soul, actrita si compozitoare, dar si ca producator muzical. Printre piesele sale cele mai cunoscute se afla “I Try”, “Sexual Revolution”, “Sweet Baby” sau “Why Don’t You Call Me”. In zilele de 23 si 24 iunie, pe insula Lacul Morii vor mai concerta The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, Backyard Babies, Ill Nino, Nick Olivieri & Mondo Generator, Bodhaa Boulevard, dar si trupe romanesti precum Iris, Vama, Vita de Vie, Directia 5, AB4, Zob, E.M.I.L., Luna Amara, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Niste baieti sau Danger.

Sursa: Cronica Romana

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (0 adaugat)

total: | afisate:

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

4.43