Pagina Principala | Psihologie sociala | Culoarea ochilor si personalitatea

Culoarea ochilor si personalitatea

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Culoarea ochilor si personalitatea

Ochii albastri
Desi toata lumea isi doreste sa aiba ochi albastri, persoanele cu ochi albastri nu sunt de obicei persoanele care reusesc cel mai bine in viata. Nu sunt persoane deosebit de preocupate de cariera si in general sunt destul de emotive.

Persoanele cu ochi albastri vor fi deosebit de romantice si de emotionale. Se bazeaza in situatii limita mai mult pe intuitie decat pe logica si sunt mai degraba impulsive decat cugetate si analitice. Nu sunt nici foarte critice si nici nu le place sa analizeze lucrurile in profunzime.

In general, persoanele cu ochi albastri sunt destul de emotive si timide, neputandu-se exterioriza prea usor. Nu sunt in general prea sociabile si le este greu sa intretina relatii cu cei din jur intr-o prima faza.

O data ce au inceput sa se obisnuiasca cu anturajul vor deveni mai calde, dar nu sunt totusi genul care sa lege prietenii de lunga durata. Familia si dragostea sunt foarte importante pentru ei si in aceste domenii nu vor da in nici un caz dovada de superficialitate.

Ochii caprui
In jurul nostru, persoanele cu ochi caprui sunt cele care predomina. Culoarea este la fel de intensa, se spune, ca si personalitatea. Culoarea capruie a ochilor imprima personalitatii hotarare si ambitie.

Persoanele cu ochi caprui sunt deosebit de perseverente si fac totul pentru a obtine ceea ce isi doresc. Sunt adevarati luptatori si se concentreaza foarte mult pe cariera si pe obtinerea bunastarii materiale. Sunt persoane analitice si rationale, care se bazeaza in viata si in confruntari pe analiza logica.

In ceea ce priveste relatiile, sunt in general persoane extrovertite, sincere si generoase. Le place sa intretina relatii de durata si nu isi pierd timpul cu relatii superficiale, de pe urma carora vor ramane doar amintiri si nimic altceva.

Persoanele cu ochi caprui sunt deosebit de energice, mereu in priza si foarte organizate. Marele lor defect va fi insa incapacitatea de a-si exprima sentimentele. Desi sunt sociabili si leaga prietenii foarte usor, nu sunt genul de persoane calde, care sa exprime usor ceea ce simt. Un alt defect ar fi inconstanta in relatii. Nu sunt deosebit de fidele si este foarte greu pentru ei sa ramana mai mult timp prinsi in aceeasi relatie.

Ochii verzi
Persoanele cu ochi verzi sunt in general misterioase si deosebit de senzuale. Stiu sa flirteze si le este foarte usor sa seduca. Temperamentali si pasionali, cei cu ochi verzi vor reusi foarte usor sa ii atraga pe cei din jurul lor.

Nu sunt excesiv de ambitiosi, dar sunt perseverenti si tenace. Atunci cand si-au fixat un obiectiv il vor urma pana la capat. Stiu sa isi urmareasca scopurile si sunt deosebit de iscusiti in afaceri. Nu pot fi opriti prea usor atunci cand si-au pus ceva in cap.

In relatiile de dragoste, sunt constanti si fideli atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea. Au un apetit sexual foarte ridicat si pot fi destul de posesivi. Dragostea este pentru ei o prioritate si nu vor sta intr-o relatie daca aceasta nu va exista.

Din pacate, persoanele cu ochi verzi au doua defecte majore: nesinceritatea in relatiile cu cei din jur si instinctul vindicativ. Atunci cand cineva le-a facut un rau, urmarea nu poate fi din punctul lor de vedere decat razbunarea. Sunt orgoliosi si nu pot lasa o fapta sa treaca nepedepsita.

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (107 adaugat)

avatar
olga verbetcaia 02/07/2008 14:29:23
In privinta ochilor albastri va-ti cam gresit,unicul lucru ce este drept e ca''Persoanele cu ochi albastri vor fi deosebit de romantice si de emotionale'',insa in privinta celorlalte lucruri nu e drept.Personalitatea fiecarui individ depinte de caracterul si temperamentul sau,nu de culoarea ochilor.
avatar
cezara 03/08/2008 15:46:51
In privintsa okilor verzi e korekt 100%. Eu am okii verzi $i sunt exakt a$a ka in deskriere
avatar
seby 15/09/2008 16:17:00
mie unul mi se pare o prostie deoarece cum este mentionat si mai sus culoarea ochilor nu poate descrie caracterul oamenilor pentru ca fiecare om are unicul sau temperament
avatar
dany 05/12/2008 20:56:04
in privintza ochilor verzi" e corect"....:)...daca cineva mi-a facut rau astept momentul potrivit si ma razbun!!!!!
avatar
lavinia 07/12/2008 10:23:28
am observat ca sunt numai 3 categorii...dar cei care au ochii albastri pe margine iar in interior verzi si chiar caprui deschis uneori...i-ati cam uitat sau cei cu ochi verzi si picatele caprui nu mai spunn
avatar
Giulia 18/01/2009 10:45:30
NU este adev la ochii verzi...eu am ochii verzi si nu m-am razbunat niciodata indiferent ce mi-a facut acea persoana...nu-mi este in caracter razbunarea
avatar
lorena 21/02/2009 07:20:10
Da...interesant...ma regasesc...
NIMIC DESPRE OCHII NEGRI?
avatar
r0x!qTz@ 22/02/2009 19:49:05
eu am ochii negrii,iar aici nu exista o categorie in care sa fie inclusi ochii negrii...
avatar
Rammy 11/03/2009 23:04:50
Ma regasesc in descrierea "ochilor verzi"
avatar
aura 11/04/2009 10:47:02
dap sunt de acord q tipa de mai jos....mi se pare o postie ce a.ti scris acolo...adik..nu ma inacdrez....:-J
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 107 | afisate: 1 - 10

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

4.32