Pagina Principala | Moda Si Tendinte | In pas cu moda

In pas cu moda

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
In pas cu moda

Un adevar universal este ca moda se schimba. Aici intra si tendintele in materie de coafuri. In ultimii zece ani am observat o evolutie sau pur si simplu o schimbare de la parul intins si drept la un look mai natural si mai ondulat si la o usoara descrestere a lungimii parului. Aceste schimbari au tendinta sa fie ciclice. Stilurile vor fi cu un par din ce in ce mai lung si mai romantic apoi vor trece la par mai scurt si mai geometric, de la par cret la par intins si invers, de la culori subtile si suvite la vopsit in culori intense.

STIL 2007
In lunile care urmeaza femeile vor continua sa isi creasca parul mai lung. Onduleurile curgatoare vor fi cele mai buna accesorii. Astfel se va purta in continuare parul voluminos, mai degraba in onduleuri decat in volumul total al parului. Onduleurile vor fi naturale, sau cel putin vor pastra imaginea de naturalete prin tehnici speciale ce vor oferi varii marimi ale onduleurilor. Astfel, romantismul va pastra parfumul anilor 80, savoarea plimbarilor pe inserate si feminitatea unui par natural.

CULOARE 2007
Culorile isi vor modifica alura catre nuante mai deschise si mai calde. In lunile de iarna se vor concentra pe nuante de roscat si aramiu. Nuantele de brunet se vor transforma in culorile ciocolatei si ale scortisoarei. Culorile de blond se vor transforma in nuante mai calde de aramiu sau vor primi adancime prin suvite in nuante diferite.

CONCLUZIE 2007
Noutatea vine prin pastrarea simplitatii anului 2006. Tendintele acestui an in materie de coafuri va propun o combinatie excelenta de clasic si modern, bucle usoare, cocuri sugestiv impletite si sustinute de excelente accesorii. Simplitatea propusa vine sa accentueze feminitatea noastra, a femeilor, printr-un success inedit al romantismului atat in haine cat si in spatiul rezervat parului. Nu trebuie decat sa cautam ineditul prin simplism si sa ne simtim bine.

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (2 adaugat)

avatar
ramona 12/04/2007 21:33:09
ok articolul,dar vreau mai multa viata. este ok nu am ce zice,dar nu ma face sa ma ridic de pe scaun si sa me dau cu fundul de toti peretii,"hai sa ma imbrac asa cum spun ei" va vreau mai dinamici si mai increzatori,nu conteaza doar niste poze zambarete
avatar
adriana 05/02/2011 13:14:36
salut sunt
eti tari
total: 2 | afisate: 1 - 2

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

4.32