Pagina Principala | Divertisment | Cine se mai marita

Cine se mai marita

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Cine se mai marita
Femeile care au fost cu adevarat atat de cuminti, incat pana si ideea de a mai amana cu inca o zi stadiul de fata cuminte, le provoaca tendinte sinucigase.

In acest caz, primul Don Juan care le apare in cale, le va suci mintile, le va distruge viata si le va parasi exact cum scrie la carte. Asa ca se vor marita pana la urma cu number two din viata lor, un tip de altfel cumsecade, cu putina burta, care iubeste copiii, o scoate la plimbare, ii cumpara ei pantofi desi in ai lui de mult ii intra ploaia, ii face si mancare cand e bolnava si nu uita nici o aniversare.

Pe acest tip ea nu va putea niciodata sa il iubeasca; de altfel, il dispretuieste, il numeste molau, il acuza ca i-a nenorocit ei viata cu viata lui plicticoasa...i n plus, il acuza de orice nu se poate acuza pe sine.

 • La polul opus se afla femeile care au fost cu adevarat atat de putin cuminti ,incat ar trebui sa paraseasca continentul pentru a li se sterge urma.

  Presupunand ca deja sunt mutate pe alte taramuri, si ele isi vor gasi un sot cumsecade, cu putina burta, care iubeste copiii, care le incalzeste nasucul in zilele de iarna si supa cand nu vor sa piarda serialul preferat. Nu il vor iubi niciodata dar spre deosebire de plangacioasele din prima categorie, acestea vor fi diplomate si recunoscatoare barbatului care le-a salvat, dandu-le o noua sansa.

  Asa ca vor oferi zilnic acestuia imaginea profund dulceaga de tablou decorativ rusesc: femeia perfecta, inconjurata de o droaie de copii si rude,care manuieste perfect treburile casnice,care zambeste inocent ca o fetita de 12 ani si se comporta responsabil exact ca mama lui!

  Hmmm...pentru el suna tentant... el chiar va fi fericit... pentru ea nu... tot timpul va avea grija sa aiba o guma buna la indemana cu care sa isi stearga trecutul de cate ori este nevoie...

 • Din urmatoarea categorie fac parte femeile care au special antrenat simtul de a se casatori. Aceasta e prima si ultima lor dorinta suprema, cu asta adorm pe buze, cu asta isi bat prietenele si vecinele la cap, cu asta isi sperie rudele: "Eu vreau sa ma marit. Nu stii vreun baiat bun si pentru mine?"

  Ar putea sa isi doreasca si altceva de la viata, dar nu vor. Pentru ele barbatul este Supraomul si daca ele asta vor, asta e... Pe tine nu te-a acuzat nimeni ca vrei jeansi in fiecare luna sau ultimul best seller de pe taraba chiar acum la tine in casa!

  Asa ca asculta-le atent sau mai putin atent cand iti vorbesc sau ignore-le cu desavarsire (in urma numeroaselor studii efectuate, s-a dovedit ca din aceasta categorie s-au desprins cele mai periculoase exemplare de gossip-femei sau mai pe romaneste, tanti de care ne temem cel mai mult, cea care barfeste cel mai mult...)

  Aceste specimene nu vor precupeti nici un efort de a distruge nervii prietenelor ("Mi-ai gasit si mie, fata, pe cineva?"), de a lichida banii parintilor in investitii pentru viitor(gen casa, masa, covoare persane, poate si masina mica... "Sigur ma va placea Victor si ma va lua de nevasta cand o sa vada el ce de mai am eu..."), de a azvarli propriii lor bani pe la vrajitoare, ursitoare, magi, astrologi, psihologi, ghicitoare in carti, in ghioc, in nisip, in pietre, descantatoare de noroc, de ghinion, de mult, de putin, de nimic...

  Din fericire pentru toti, nu se vor marita niciodata(Aaa!!! Ba da, mai exista si exceptii, dar exceptiile in alt articol...)

 • Aceasta a patra categorie este destinata acelor femei multumite si frumoase. Sunt ele... ele, frumoase, atat de frumoase, dar pe care noi le gasim atat de sterse si de sleampate ("ce o fi gasit ala la ea?"), cu nasuc aruncat naiv in vant ca si blana din spate, cu ochisori migdalati si blanzi, vag cercetatori catre portofelul lui...un portofel neaparat plin.

  Sunt ele care ne dau sfaturi si care ne iubesc si care iubesc copiii si lumea a treia si muzica clasica si teatrul si care le stiu pe toate... sunt ele, perfectele, pe care le uram din toata inima si din cauza carora nenorocitul de langa tine nu va putea nici in seara asta sa vada meciul sau macar prognoza rasdaq...
 • Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (12 adaugat)

  avatar
  Michaelset 28/02/2018 15:21:06
  Romantic Piano by Andrew_Studio | AudioJungle http://workle.website/4d
  https://audiojungle.net/item/cinematic-trailer/20815683?ref=MomentumOfMelody
  https://audiojungle.net/user/momentumofmelody/portfolio?ref=MomentumOfMelody https://audiojungle.net/user/ie_sound/portfolio?ref=IE_Sound https://audiojungle.net/user/elijah_studio/portfolio?ref=Elijah_Studio
  https://audiojungle.net/user/commercial_music/portfolio?ref=Commercial_Music
  avatar
  StephenFlulk 28/02/2018 15:57:50
  Maximize your investment with FXPMarkets team http://workle.website/3b
  avatar
  KennethBlirl 03/03/2018 10:41:59
  Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
  Сайт: http://workle.website/74
  avatar
  KennethBlirl 04/03/2018 18:24:14
  Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
  Сайт: http://workle.website/74
  avatar
  AnnaKja 08/03/2018 22:52:38
  Hello all! Recently I have been dealing with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well <a href=http://www.supplychainbrain.com/docs/test/gg-256-xanax>link</a> and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
  avatar
  MarcellaNhb 13/03/2018 20:48:41
  My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random things and complained about his sleeplessness. I totally told him to <a href=http://bookkeepingcertificationonline.com/kkk/where-do-i-buy-viagra>this</a> and deal with it.
  avatar
  LolaSrd 16/03/2018 16:55:40
  Oh Heavens. I don't know what to do as I have tons of work to do next week month. Plus the university exams are nearing, it will be a torture. I am already losing sleep maybe I should <a href=http://beltwaybargainmom.com/sss/what-is-tramadol-50-mg-used-for>here</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
  avatar
  ValeriaNec 16/03/2018 17:39:59
  Hi everyone! Lately I have been dealing with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well <a href=http://www.bcn.com/fff/buy-ativan-online-canada>here</a> and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
  avatar
  LesaYuc 18/03/2018 18:29:08
  Oh God. I don't know what to do as I have tons of work to do next week month. Plus the university exams are coming, it will be a stretch. I am already being nervous maybe I should <a href=https://www.cringletie.com/home/tmp/klonopin-for-anxiety>Contact</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
  avatar
  PhylisZjt 18/03/2018 18:59:19
  Oh Heavens. I don't know what to do as I have Lots of work to do next week month. Plus the university exams are approaching, it will be a torture. I am already panicking maybe I should <a href=https://www.apolloclinic.com/online-clinic/lorazepam-breastfeeding>link</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
  1 2 next total: 12 | afisate: 1 - 10

  Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

  Te rugam sa introduci codul din imagine:

  Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

  Marcat ca si:

  Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

  Da o nota la articol

  1.00