Pagina Principala | Cosmetica si Frumusete | REVOLTATOR: "NORA PENTRU MAMA" SAU EMISIUNEA CARE CARE NU SE DA IN LATURI DE LA NIMIC

REVOLTATOR: "NORA PENTRU MAMA" SAU EMISIUNEA CARE CARE NU SE DA IN LATURI DE LA NIMIC

Marime caractere: Decrease font Enlarge font
REVOLTATOR: "NORA PENTRU MAMA" SAU EMISIUNEA CARE CARE NU SE DA IN LATURI DE LA NIMIC

„Nora pentru mama” este, fara îndoiala, una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune, situând totodata, Kanal D în topul televiziunilor ce difuzeaza reality-show-uri de succes.
Marturisesc ca, în ciuda rezervelor mele, am ajuns chiar si eu sa urmaresc uneori si cu oarecare interes povestile de viata ale concurentilor de la ambele editii; însa emisiunea-farsa ce a precedat ziua de 1 aprilie si consecintele sale de astazi (2 aprilie) m-au revoltat peste masura. Iata si de ce : voi face, pentru „neinitiati”, rezumatul conflictului care a tinut zilele acestea cu sufletul la gura telespectatorii fideli. Doua cupluri din concurs au plecat într-o excursie de câteva zile la Paris, însotite, desigur, de o echipa Kanal D, menita sa le monitorizeze activitatile departe de tara.
Intriga a constat în faptul ca unul dintre acestea a decis sa se casatoreasca în Orasul Luminilor (este vorba de Alexandra si Cristian), în timp ce cealalta pereche s-a despartit din cauza ca populara si controversata Carmen (prietena a lui Aurutu) ar fi flirtat cu un individ - vechi prieten - pe care l-a întâlnit din întâmplare la hotelul unde erau cazati concurentii.
Aceasta întorsatura a lucrurilor a avut drept urmare, într-adevar, tintuirea telespectatorilor în fata televizoarelor, urmata de lacrimi, revolta, suferinta, creare de scenarii si sentinte morale necrutatoare, cu alte cuvinte, cam tot ceea ce îsi propune un reality-show sa trezeasca publicului pentru a obtine popularitate.
Numai ca uneori prea multe emotii strica: mamei lui Aurutu i s-a facut rau !
În mod autentic....
Dar, ce conteaza ? Aveam sa aflam a doua zi ca - surpriza !- era vorba de o ... pacaleala de 1 aprilie !
Cum, de altfel, pacaleala era si vestea buna (care a adus lacrimi de fericire în ochii doamnei Mihaela, mama lui Cristian) a casatoriei celuilalt cuplu. Doamna Mihaela (ca si doamna Gabriela, de altfel) a tacut si a înghitit, dând dovada de supunere mai degraba decât de simtul umorului (care, daca era normal sa existe într-o astfel de situatie, trebuia sa fie cam negru, ce-i drept). Oare dorinta de câstig sa fie atât de mare încât sa afecteze discernamântul concurentilor nostri care uita, astfel, sa ia atitudine atunci când bunul simt o cere ?
Si, daca descrierea planului realizatorilor de a mai smulge niste puncte de rating nu este foarte convingatoare, va invit sa va amintiti sau sa (re)vedeti secventele în care Gabriela Cristea o întreba pe mama lui Aurutu (rosie la fata, înlacrimata, cu tensiunea crescuta într-un mod îngrijorator) daca îi este teama ca fiul ei a patit ceva în Franta !
Este revoltator cum unele persoane din media se preteaza la orice, jucându-se cu viata, senimentele, valorile si sanatatea oamenilor pentru a-si atinge cât mai bine scopurile !
Desi „Nora pentru mama” pledeaza pentru moralitate si se vrea o emisiune educativa gestul de mai sus este semnul, dimpotriva, al unei atitudini infantile pâna la grotesc si mercantile pâna la identificarea cu un act de prostitutie în media.
Am tacut când am vazut ca se discuta câte o saptamâna despre cearta pornita de la spalatul paharelor în timp ce a fost aproape trecut cu vederea faptul ca Monica („Nora pentru mama 2”) – care a spus cu putin timp înainte de a iesi din concurs ca va încerca o relatie cu Bogdan pentru ca are sentimente pentru el – a uitat subit de existenta acestuia de îndata ce s-au revazut afara.
Am tacut, de asemenea, când am vazut ca Lacramioara („Nora pentru mama 1”) l-a parasit pe Dragos („Nora pentru mama 1”) dintr-un coup de foudre (naiv si neverosimil pentru o fata inteligenta si calculata ca ea) în clipa când i s-a parut ca ar mai exista o sansa in relatia cu Cristian („Nora pentru mama 1”) si iarasi nu s-a comentat nici o clipa cu adevarat aspectul etic al acestui gest.
Însa atunci când îti bati joc de sufletul unui om în toata firea pentru a obtine audienta, îmi pare ca oportunismul a atins cote care ma determina sa nu mai tac.
Pacat de o emisiune care ar fi fost relaxanta si placuta pentru targetul pe care îl are (care, constat cu tristete, ramâne - pare-se - surd la astfel de nunate si este sedus adesea numai de discutii despre organizarea bucatariei din casa „Nora pentru mama”).
Nu am crezut ca realizatorii sai au nevoie sa se coboare înt-atât pâna la a crea false conflicte...Sa fie oare pentru ca emisiunea are mai putina substanta decât îsi propune?
La astfel de întrebari trebuie sa îsi raspunda mai bine fanii „Nora pentru mama”, care sunt, pe alocuri, ca si concurentii, prea toleranti, acceptând uneori prea usor trucurile rusinoase la care recurg realizatorii emisiunii în goana oarba dupa succesul mediatic.
Adauga articol la : Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (280 adaugat):

MARIA in 06/04/2008 05:35:17
avatar
Nora pentru mama?????= TIGANIADA!!!Sunt mama ,la 2 baieti!!! M-a ferit, D-zeu, de asemenea ;;nurori;;!!! ;;Saracele;; sunt ;;stresate;;!!! Pt, ce sunt stresate oare????Ca; stau in casa, dorm, se distreaza , li se cumpara totul, nu fac nimic, putorile, si-s stresate, ;;sarmanele;;!!! Vor sa se marite!! Emilia le este ;;servitoare ,la ;;putori;;! ;STRESATELOR;;!! Cum v-ati fi ;descurcat;voi singure cu;; 2 copii foarte mici, dusi la cresa si camin, cu serviciu, 2 schimburi, munca la o fabrica de confectii, la masina, sa mai faci si scoala de maistri la ;seral;, cu sot plecat pe santierele tarii??? Fara ajutorul mamei care nu era in oras cu mine, soacra??? se odihnea de cand avea sotul 13ani!!M-am descurcat, mereu cu ;;capul;;!!Cu munca si cu ;totul;;!!Pe langa asta, acasa aveam masina de cusut si mai faceam un ;ban cinstit; cu spatele, nu cu dosul, de si mi s-au propus servicii mai bune ;daca; eram si eu ;;draguta; cu ei!! Dar eu mi-am realizat ;totul cu ajutorul capului!!Am 58ani, am o pensie de ;515lei; nu-s multumita, dar , sunt fericita ca; nu mi-am terfelit onoarea in picioare! Stiu ca dupa ;onoare; nu bei apa, dar, sunt fericita! Niciodata,n-a vorbit , nimeni ;urat ;la adresa mea!! FETELOR!! nNu va da-ti ''CINSTEA ;; PE RUSINE!! V-O SPUNE ;BUNICA VOASTRA,!!!Care-i o bunica intelegatoare si moderna!!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
maria in 06/04/2008 09:01:32
avatar
A fost;1 aprilie;!!Ce mult iubiti;;tiganii;!! Trebuie, sa-i ridicam in ;slavi; ca doar ,cu ajutorul lor, suntem ; asa de frumos;;PRIVITI IN EUROPA SI IN LUME, NU??;;N-ati gasit, un alt ;subiect;?? ;;HANDREI SI MERCEDESA;;;????/!!!!! CE MANDRI ATI FOST!!! Doamne, erau atatea subiecte, dar de ;;intelijenti;; ce a-ti fost, trebuia sa face-ti aceea mascarada de 2 lei!!!URA!!!!!!! Hhhhandrei!!!!!!URA!!!!! Mmmmercedesa!!!!!!!!!!!Ati fost;;SUPER COOLLLLLLLL!!!!!!!!Cu asta iesim in; fata ;cu indeletniciri de ;tigani;;! Asa ca ,nu va mai mirati de ,loc! uuuuuurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ;TATIANA''???????Cred ca, ai pe undeva ,niste radacini de la ;GINGISHAN;;!!!!!!!Ai niste apucaturi demne, de cartierul;;FERENTARI;;!!D-soara, tu??????? Cu facultati??????? Draga n-ai educatie nici cat poate sa aiba un copil de ;;3ani;!!!!!!!Esti ;;impertinenta, esti ;;fara bun simt; ce mai???? educatia ta,de la cei 6-7ani de acasa= ooooooooooooooooo!!!!Ai vorbit cu viitoarea ta ;;soacra ;;;precum la cort;;!! Este ;;MAMA;; barbatului, pe care spui, ca-l iubesti!!Este mama lui!! Cand te casatoresti, TATIANA, iti i-ai cu ;tine,sotul , si parintii ;;la pachet;;!Daca pt, tine , mata-i unica, si Veronica este ;;mama lui Dragos;!!!Si trebuie ;;respectata;;! Cand vei fi mama , copiii tai o sa ti plateasca, sunt sigura cu ;;aceeasi moneda;;! Nici nu meriti alceva! DRAGOS??????? Nu inteleg, de ce, esti;;orb;??, Acum sunteti, la inceputul relatiei, ;;mare iubire (oare??)ati ajuns sa va ;; batateti, sa va-njurati (ca la cort) sa va jigniti, sa va scuipati, precum cei din; Ferentari;; ce va fi atunci,peste;; 10-20-30-40-50......ani??? De casnicie???? Aceasta relatie , este ;;pe interes;;!!!!!!!!! banii! atat! In rest?? ""TIGANIADA""!! TINETI-O TOT ASA!! SUNTETI TARE MANDRI! Sunteti de atata vreme in casa, sunteti ;;indragostiti;; dar n-am vazut ;;o declaratie sincera de dragoate;, n-am vazut tandrete, am vazut;;TIGANIADA;; FELICITARI!! VOTATII SUNT SI EI ;;;SUPER COOLLLLL;;!! ELENA!! Ai intrat ca ;;mama pt, dragos!!Atunci fii corecta!! In tiganiada si nesimtirea Tatianei, nu mai ;;pune gaz pe foc;;!!!!! Tatiana si-a cerut ;;scuze ;de la toata lumea mai putin de la ;;mama lui Dragos!!Daca, se vor casatori ,nu v-a sta cu lumea! V-a trebui sa stea si cu ;;VERONICA;;pt. ca este ;;;MAMA;;!!!!!!!!!! MANDRE IUBITE, SOTII S-AU AMANTE , POATE AVEA ;;DRAGOS;; 100!!!!!!!!! ;;;MAMA;; ESTE UNICA!! ORI CA TI PLACE, ORI CA NU! EL POATE SA SI SCHIMBE RELATIILE CU ZECILE, DAR;;; M A M A ''' RAMANE PE VECI MAMA'! Si necesita ;;;RESPECT;; TATIANA!! VERONICA ,NU MERITA CE I FACE TI VOI; DRAGOS SI TATIANA!!!!!!! DUPA TIGANIADA, TREBUIA ;;SA VA ;;;ELIMINE;; N-AU FOST ;;;CORECTI CEI DIN ;;;COMISIE;; PT, CA ;;VASILE;; N-A FACUT CE A-TI FACUT VOI SI ;;;COMISIA;; L-A DAT AFARA!!! CUM TREBUIA LUAT, ACEST LUCRU? ARANJAMENTE FLORARE? PE TIGANI DE SI -S MAI DECENTI AFARA, PE VOI, ACOLO!! BRAVOSSSSSSS!!!!!!!!!!! SUNTETI SUPER!!!!!!!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
fantomas in 06/04/2008 09:18:17
avatar
FETELOR!!!!!!!!Daca, este, asa de deosebita, face ti ca ea!Vine vara! La plaja, se poarta, nud, dar ;;faceti-va toaleta jos;;! Care , sunteti bogate, -n par! Ca a Gabrielei este ;;;oribila;;! Daca, tot a vrut sa ni-o arate macar ; trebuia, s-o tunda, s-o vopseasca, sa aiba un alt;;luk;;!n-am dreptate???Eu cred ca ;;am mare dreptate;;!!!!!!!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
mihaela in 09/04/2008 14:52:11
avatar
halal emisiunie doamna gabriela!aveti rol de instigator?sau de moderator!nu puteti sa stapaniti "fiarele"?!?!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mihaela in 09/04/2008 14:52:11
avatar
halal emisiunie doamna gabriela!aveti rol de instigator?sau de moderator!nu puteti sa stapaniti "fiarele"?!?!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
maria in 10/04/2008 20:23:36
avatar
sincer?nu stiu nici eu de ce mai ma uit?curiozitatea probabil,sau faptul ca devine interesant atunci cand unii concurenti isi dau singuri cu stangul in dreptul;tatiana ba-l iubeste pe dragos,ba-l scuipa sau injura....si multe alte chestii care tine de bunul simt,buna crestere si educare si s-au vazut radacinile....oricum este o prefacuta niciodata nu recunoaste ceea ce zice .d-nei veronica ii dau dreptate si foarte bine ca poate sa reziste...de dragul copiluluiei.a avut dreptate cand a facut-o proasta si nesimtita-chiar asta este.eu am fete si nici nu as accepta sa aiba vreodata comportamentul tatianei...!e revoltator pentru o mama de fata dar pentru o mama de baiat!!!despre ceilalti concurenti ce sa spun?ii cred,le dau si dreptate uneori si este bine ca stiu sa reziste tuturor atacurilor,imi place de carmen de maturitatea de care da dovada,de taria de caracter si mai ales faptul ca stie sa vorbeasca.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
denysa in 13/04/2008 10:05:04
avatar
sunteti cool
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
denisa in 13/04/2008 10:21:46
avatar
cel mai frumosw kuplu din casa este DRAGOS SI TATIANA.chiar daka ceidin jur nu sunt deakord cu ceea ce fak ei tot se iubesk si nui intereseaza ce spun alti.tineti-o tot asa.Alexandra este o fata ku multe fite in cap.iar Sfanta Mironasita Diana este o barfitoare si o plangacioasa pt orice lucru se unfla si incepe sa planga.d-na Veronica s-o lase in pace pe Tatiana si pe Dragos sa-si vada de viata ei.Carmen e aku in 19 lea cerk este aici Aurutu si incepe iar sa faka figuri.cei mai simpatiki baiati sunt Andrei si Dragos.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
valentina in 14/04/2008 16:59:37
avatar
carmen este o zdreanta
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-2
madalina in 14/04/2008 18:36:54
avatar
emisiunea nora pentru mama este super.mai ales prezentatoarea...inainte nu imi placea de carmen dar s-a mai linistit de cand aintrat "aurutu"
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mary in 15/04/2008 18:09:01
avatar
de acord,dragos si andrei sunt cei mai simpatici dar asta nu inseamna ca este si tatiana.mama lui dragos stie ce vrea pentru dragos,si-a dat seama ca tatiana nu este pentru el.mie personal nu mi se pare ca,carmen este o zdreanta,ce rost ar mai fi avut ca mama lui aurutu sa mai intre in casa, mai ales ca o cunostea si au avut discutii inainte.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
denisa nr 2 in 24/04/2008 13:49:05
avatar
Domnisoara denisa nr 1, ca de-asta m-am pus eu nr 2, ce ai cu diana? o cunosti in real? afla ca eu da si ca nu e "sfanta mironosita", nici barfitoare, e o fata timida, care a vrut si ea aventura sai nu prea i-a iesit. tu cum te-ai fi descurcat? da pe alt post, ca d-aia ai telecomanda, dar lasa lumea in pace!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
bianca in 26/04/2008 07:18:08
avatar
buna sunt bianca din risnov si vreau sa va spun ca preferati mei sunt Dragos si Tatiana va vog sa nu imi mai criticati ei sunt minunati va iubesc mult si sa stiti ca sunteti preferati mei
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
Nelly in 30/04/2008 08:44:36
avatar
Aurutu iti dau un sfat renunta la Carmen nu e de tine,este o perfida,obraznica si de joasa speta.E o mahalgioaica,nu se sti comporta e o fudula vorba proverbului-prostu daca nu-i fudul parca nu-i prost destul.Aurutu trezestete pana nu e prea tarziu!Ma intreb ce fel de mama are Carmen,de ar fi fata mea vai de e ar fi.Aurutu judeca cu mintea nu cu inima asculta-ti mama e singura care nu-ti vrea raul si mai tarziu ai sa-i multumesti.Carmen o sa primeasca cea cesi cauta.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
aslo in 16/05/2008 11:01:47
avatar
De ce vrea Andrei s-o dea pe Diana in judecata ca nu a vrut sa faca ce i-a propus sau de ce ca eu nu am inteles nimic de la mama lui .Acum nu a mai comentat nimic despre Tatiana si Dragos ca au fost singuri in camera si au facut ceva cum a facut cu excursi la munte ,ce acum a fost fata cuminte . de ce incearca sa dea vina pe Diana atata timp cat Andrei a recunoscut.? C e a cautat baietelul cel cuminte in camera fetei? El acum incearca sa se dezvinovateasca ca ia facut Diana avansuri este de tot rasul.Si ce adca Diana ar fi spus in casa ? Ar fi fost crezuta de mama lui ca doar ss uitat si ea la film nu?Dar stau si ma intreb de unde stie mama lui atatea lucruri si cu lux de amanunte a fost acolo? el nu poate minti? ce il doare gura?Sa nu uitam ca la un proces un violator poate spune ca el nu este vinovat desi scesta stie ca a comis fapta .Am vazut ca mama lui incearca sa devieze de la subiect spund de relatia de inainte a Dianei la fel di Tatiana Si Dragos si mai nou se amesteca si matusica Ceia ce mie imi da de gandit ca acolo sau petrecut mai multe dar nu se spune si de aceia mama lui Andrei reactioneaza asa.Pentru ca Andrei este la nervi violent ati uitat cand a arucat cu ghiveciul si a spart farul de la masina si apoi ce reactie a avut in enisiune cand a povestit Diana,pai un om nevinovat nu reactioneaza asa sa fim seriosi.Nu inteleg nici prietenia asta dintre Andrei Tatiana matusa Dragos si Emilia este prea suspect.De fapt stau si imi vin in mimte tot felul de imagini De ce Tatiana si cu Drtagaos au sarit in sus ca Diana ia dat de gol a au ramas singuri in camera de hotel.aici ce are Emilia de comentat Tatiana a fost fata cuminte si Diana Nu? Eu din ce am citit si auzit astfel de propuneri sunt denumte HARTUIRE SEXUALA.Si cine spune ca Diana este de vina o spun mame de baieti care au fete,dar pe Emilia nu o inteleg ca si ea are fete si nu cred ca iar fi convenit sa pateasca la fel.pacat ca nu intervin si parintii Dianei sa o vad pe Emilia daca o sai vina bine ca atunci cand a acuzat-o pe Tatiana nu ia picat tocmai bine cand a sunat in enisiune mama Tatianei.Dar nu inteleg de ce Gabriela nu intervine cand se discuta subiectul DIANA_ANDERI_PARIS si sa nui mai lase sa devieze de la subiect cu ceva ce sa petrecut in afara casei si sa se discute exact ce sa petrecut la Paris nu secretele Dianei.Asa ca o concluzie fetele care trec prin asa ceva nu trebui sa taca ,trebuie sa vorbeasca ca nu mai traim in secilul xix cand femeia era tot timpul cea vinovata iar barbatul era barbat isi scutura palaria nu?
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
popescu madalina in 16/05/2008 16:07:24
avatar
tatiana e o nesimtita si cred ca nu il iubeste pe dragos deloc isi bhate joc de el il face numai prost si nesimtit si cum ai vine ei la gura asta numai e dragoste e bataie de joc
tatiana sta an casa pt bani nu pt dragos
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
madalina in 17/05/2008 15:00:54
avatar
sustınempe tatıana...bravo eı e cea maı cınstıta nu k altele!!!:))
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
annie in 18/05/2008 09:20:06
avatar
emisiunea asta deja devine din ce in ce mai enervanta...se fac niste acuzatii care nu numai ca enerveaza pe cei implicati dar si p noi cei care urmarim emisiunea..
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
annie in 18/05/2008 09:32:35
avatar
nu spune nimeni ca andrei nu a gresit facandu-i acea propunere dianei...dar hai sa fim seriosi ...cred ca s-a suparat tare diana..in primul rand ce naiba cauta ea in casa?statea si bocea la orice lucru marunt...si acum ca vai ii e frica de dragos..sau de andrei atunci la paris?dar acum nu ii e frica de ei ?ca doar baietii nu or sa stea inchisi pe viata in casa!doamna elena are mare dreptate...sunt jocuri in casa..si multora le e teama de cuplul dragos tatiana ptr ca se stie ca e cuplul care va castiga...e o nesimtita ...diana asta...mare mironosita...are n variante si...cand a fost confruntarea nu i-a mai fost frica?nu a mai plans asa cum facea inainte...si plus de asta ce mare pretenie cu ema la diana asta?care prietenie?emisiunea se numeste nora pentru mama nu ''suport prietenesc'' asa cum a inteles-o diana...inainte de toate tatiana este ce mai desteapta si isteata din casa aia...macar se arata asa cum este...nu ca alexandra care a gacut 7 luni si acum a prins glas..si macar de ar sti cum sa vbeasca sa se faca placuta dar mai mult mataie..doamna mihaela parca e o curca plouata..robot mai bine spus..parca are un prompter in fata si citeste...ori ati venit sa juncati corect ori ati venit sa va prefaceti?ce nu il voteaza fetele pe aurel ca si asa ala nu se numeste cuplu?a spus-o carmen de atatea ori..eu baiat mai fraier ca asta nu a, mai vazut..sa stai asa sa te rogi de o fetiscana..dar de...hai sa il tin ca sa nu ma dea afara din concurs..asta e scopul lui carmen..mare prietenie in casa aia...vai de capul vostru mai fetelor...oricum diana e o mincinoasa...si chiar s-a dat ce nu este..iar mama ei ce se baga asa?a stat ea intee ei la paris?nu mai ascultati doamna varianta fetei d-voastra ca asa oricine ii poate spune mamei ce vrea...si pana la urma care e faza?si-o tine in centura de castitate?bine ca dupa intamplare era toata un zambet..acum deodata e afectata....ce sa zic...cand a avut contact sexual cu un '' mos'' nu a mai fost afectata?si mai nou carmen asta se da mare desteapta...crezi fatuca tu ca daca ai lins o bara de club esti ff isteata?tot incerci sa pari inteligenta cand vbesti..dar..mai ai multe de vazut mai fetita..tu si alexandra oricum o sa ramaneti cu buza umflata la terminarea concursului..ptr ca sunteti vai de capul vostru...credeti ca daca indepartati temerile voastre o sa va si reusesaca?mai vedem....nici nu vreau sa imi imaginez in viata reala cat de toante sunteti...aveti niste pretentii dar voi...sunteti si urate si ..nu mai spun....
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
annes in 20/05/2008 06:51:26
avatar
ce va tot luati de prezentatoare?de gabriela sau de emisiune?cui nu-i place sa nu priveasca. sunteti invidioase pe ea. preferatii mei sunt dragos si tatiana. sunt coollllllll. carmen si alexandra sunt cele mai fitoase, proaste si fara viitor.aurutu,cristian si mamele sunt slugile celor 2 si vor avea un viitor greu alaturi de aceste scorpii. dna elena matusa lui dragos este tare . tatiana si dragos nu ascultati de lume si face-ti ce credeti voi ca este bine. va iubesc
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
anonima38 in 20/05/2008 06:57:01
avatar
diana vai de mama ta de te-a facut....am 38de ani dar te cunosc. si tu ma cunosti. ai facut-o de ras pe mama ta...esti o mincinoasa si o parsiva.....oameni nu credeti ceea ce vedeti la suprafata ptc aparentele inseala mult....iar andrei si mama lui sa nu se simta vinovati cu nimic ptc a meritat...capul sus andrei bv tie
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
yoana in 25/05/2008 07:43:56
avatar
sunteti faimosi de fiecare data faceti o atmosfera placuta in emisiune :-*
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
diana in 26/05/2008 04:14:39
avatar
tatiana e cea mai tare din casa nora pt mama.carmen nu este preferata mea,nici nu stie ce vrea de la viata mi-e mila de aurutu pt tine la carmen iar ea si-a batut joc de el.mama lui e o femee super.crina si andrei fac oun cuplu frumos imi place de amundoi. preferati mei din casa nora pentru mama sunt; tatiana, crina, dragos, andrei, dl emilia si dl elena matusa lu dragos de asemenea imi place si de cuplu lui bogdan si de silvia si de mama lu bogdan.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
Petrescu Daniel in 26/05/2008 12:56:45
avatar
Aurutu, sa stii ca cel mai bun lucru pt tine este ca ai scapat de fitele Carmencitei. Cata falsitate!Tu fii linistit ca vei gasi o fata care sa merite din plin dragostea ta, ar fi fost pacat sa-ti irosesti timpul stand la cheremul unei femei care are in fata doar bani si are caracterzero.Carmen draga pacat mare, dar odata vei plati pt suferintele pe care le provoci oamenilor care te iubesc.Daca erai cinstita asa cum vrei sa pari acum ii spuneai lui Aurutu de la inceput ca nu simti nimic pt el, nu dupa ce l-ai chinuit atat.Oricum de multe ori ce se intampla in casa e un mare balci care este mascat doar de frumusetea extraordinara a Gabrielei. Buna tare fata!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
covaci doina in 30/05/2008 20:26:51
avatar
carmen e super tare.nu l-a chinuit nimeni pe aurel, singur s-a chinuit.carmen i-a spus de mult ca nu-l iubeste,dar el nu a vrut sa inteleaga,iar mama lui e sub orice critica.fiecare mama isi iubeste copiii,dar ceeace face ea e deja prea mult.are impresia ca aurel e un copil de 14-15 ani si trebuie sa-l invete ce sa faca.bravo CARMEN tine-o tot asa.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
mada in 01/06/2008 07:16:12
avatar
carmen este o perversa si o proasta
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
petro in 02/06/2008 10:06:22
avatar
imi place de tatiana si de dragos si mi-as dori sa se casatoreasca
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
madutza in 05/06/2008 04:31:16
avatar
Dragos si Tatiana sunt preferatii mei. Sper sa se casatoreasca. Alexandra e o fitoasa...
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
mary in 06/06/2008 11:40:53
avatar
eu consider ca nu este carmen atat de vinovata pe cat doresc unii sau altii sa o scoata. si ce daca a fost animatoare intr-un club ? de cand e acest lucru sinonim cu prostitutia ? daca nu s-a potrivit nici cu viorel nici cu aurutuu..... ce era sa faca ........sa accepte o relatie doar ca sa aiba telespectatorii la ce se uita ???? cei care o acuza sa se puna in locul ei. are 19 ani ... cati la 19 ani stiau sigur ce o sa faca in viata? eu o felicit ca este tare si o sfatuiesc sa nu se uite in gura lumii, ea stie cel mai bine ce are de facut. felicitari carmen pentru ca iti spui punctul de vedere si nu te da batuta . Iar Tatiana cred ca este o barfitoare si o MAHALAGIOAICA . Se da mata blanda .........dar e versata rau...
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Televior in 07/06/2008 15:15:45
avatar
Carmen este malefica pur si simplu din intamplare.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
ana-maria in 08/06/2008 08:03:58
avatar
alexandra fato tu nu te uiti in oglinda esti o vipera naspeta nu stiu cum de nu ii este rusine lui cristi cu tine tu nu o vezi ma vai de tine mie mi-ar ffi rusine sincer cu stramba aia sa ies pe strada
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
anca in 09/06/2008 06:36:06
avatar
Carmen este varza, Dumnezeu este sus si vede si o sa avem parte de un final frumos si sper sa-si primeasca palma de la viata asa cum multi poate asteptam de atatea luni.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
viorica stoicescu in 09/06/2008 08:17:10
avatar
am urmarit simbata 05 06 2008 emisiunea nora pt mama si nu inteleg de ce se schimba mereu regulamentul,dupa felul in care Gabriela Cristea {care este f draguta},modereaza emisiunea, se simte ca o avantajeaza pe Carmen, lasind-o sa intervina in orice discutie in locul moderatoarei iar ceea ce Carmen spune si nu o avantajeaza se face ca nu aude; de exemplu Carmen a spus ca a intrat in camera acelui domn ca sa vorbeasca pe messenger cu mama ei, de asemenea ea avea voie sa aiba o relatie cu cineva din casa, la fel ca si Crina dar nu cu cineva din afara,practic Gabriela a lasat sa se inteleaga ca este acelasi lucru faptul ca crina a dormit cu Andrei in camera, i-a permis lui Carmen sa intoarca lucrurile in favoarea ei,insa acel cetatean nu facea parte din concurs si consider ca declaratia lui este neconcludenta doar nu era prost sa se incrimineze singur. De ce se evita declaratiile celor care nu au nimic de pierdut si s-ar fi elucidat f repede, dar cred ca exista un interes in a o apara pe Carmen prin aceste vicii de moderare si nu este corect.Cred ca un moderator trebuie sa fie impartial, atent la discutii sa nu omita esentialul,iar Gabriela a minimalizat faptul ca Carmen a spus ca a dorit sa ia legatura cu mama ei si nu ar fi fost atit circ.Carmen a facut circ de cind a intrat in casa, cerindu-l pe viorel de sot,apoi cu Aurutu {pe care l-ati adus avantajind-o}si apoi spunind ca ea de fapt e prea tinara sa se marite desi stia de la inceput ca este un concurs matrimonial.Va multumesc.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
siv in 09/06/2008 08:34:59
avatar
bravo Tatiana imi place cum o tratezi pe carmen nu te lasa provocata ai grija de dragos faceti-va viata frumoasa nu va mai suparati unul pe altul,tristetea si supararea fura puterea iar iubirea si bucuria dau viata si putere,acceptati-va asa cum sinteti.nu incercati sa va schimbati unul pe altul pt ca nu veti resi in schimb,va veti face viata grea.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
mihaela in 09/06/2008 11:14:54
avatar
imi place cuplul tatiana-dragos se vede ca se iubesc si mai ales imi place de doamna elena ,este o doamna in adevaratul sens al cuvantului.Alexandra si doamna MIHAELA cred ca sunt cele mai false din acest concurs ,cat despre carmen nu mai are rost sa mai vorbim(dar macar are 8 clase terminate ca nu prea se vede)este jalnic sa vezi emisiuni cu astfel de persoane.Oricum am fost foarte dezamagita in felul; cum s-a vorbit in acest concurs ,eu cred ca singura care stie sa vorbeasca e doamna elena.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
ionela catalina in 09/06/2008 11:38:29
avatar
am 21 any si cel mai mult in acest disvertisment imi place cuplul tatiana-dragos chiar dak si-au iesit din fire uneori amadoi nu au jukt fals au fost asa cum sunt si in afara casei nora ptr mama nu au jukt fals cum au jukt in acest concurs alexandra doamna mihaela si mult mai multe persoane,de carmen am o parere f f f f f f foarte negativa o fata la varsta ei sa aibe atatea defecte,sa dansezi la bara etc dak as avea o prietena k ea mi-ar fi fost rusine sa mai ies pe strada ptr k cu siguranta lumea ar sp k suntem o apa si un pamat iar asta lasa de dorit regret k a ajuns unde a ajuns este.......o persoana,un exemplu prost ptr mult tineret de v arsta ei,dar cine are ochii sa vada vede cine nu... imi pare rau ptr ea mie mila de ea poate se vede intr-o buna zi in oglinda si vede,observa ceea ce e de fapt o..... ratata imi pare sincer rau asta e adevarul,tatiana imi placi esti ok ok ok si dragos la fel,imi place de doamna elena si ma bucur k te intelegi mai bine cu doamna v eronik bravo insa kta si ema ,,iubirea,, lor nu este ceea ce ei vor sa para uni din concurs joak bine-bine
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
in 09/06/2008 18:17:32
avatar
parerea mea este ca voturile nu sant reale si organizatorii nu joaca corect
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
in 09/06/2008 18:28:53
avatar
fara Carmen de care organizatorii si-au batut joc emisiunea NORA PENTRU MAMA 2 era o varza
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 09/06/2008 21:44:37
avatar
pe aurutu si mama lui nu i-a chemat carmen a fost aranjamentul organizatorilor precum si acum se lucreaza la trucarea filmarilor de pe vasul de croaziera. se vede de la o posta ca ultimii eliminati(andrei,aurutu si mamele lor)sant tinuti in casa pentru:,dreptate cu martori nu mai este dreptate"
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
mimi in 09/06/2008 22:04:29
avatar
in tiganiada creata de veronica intretinuta de gabriela mama lui aurelsi tatiana,carmen a schimbat priviri indecente pe vasul de croaziera si tatiana asteapta o fetita confirmare facuta de scolitul si cultivatul dragosdati-le si premiu pentru lectiile de moralitate pentru copii carese uita la Kanal D
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 10/06/2008 06:02:44
avatar
vedeti ca am drep[tate?veronica joaca un rol dubios in acest concurs nu este nimic corect in pluscei eliminati erau terminati iar acum se simt pe pozitie dovada ca se pregateste lovitura de gratie din partea organizatorilor
aurutu a prins glas pentruca se simte sustinut de trucajele care vor urma
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
miki in 10/06/2008 17:20:44
avatar
ce rol ar avea dna VERONICA in acest concurs?
vreti sa spuneti ca da bani cumva?
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
mimi in 10/06/2008 17:59:15
avatar
a ajuns la un compromis cu organizatorii pentruca sant mult prea interesati sa o descalifice sa-i ia si bruma de bani castigati cu greu iar premiul cel mare sa nu fie impartit.ce ziceti? astept comentarii pro si contra
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 10/06/2008 18:07:22
avatar
cat despre tatiana si dragos am parerea mea pe care o sustin cu un proverb :hotul striga HOTII si c.... striga c....
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
symonik in 10/06/2008 23:53:52
avatar
totul ma lasa RECE la emisiunea asta!dragoste adevarata este ıntre tatiana şi dragoş ın rest toti pt.interes. astept comentarii!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
simona in 11/06/2008 07:27:44
avatar
carmen sa stii ca te admir in ciuda a tot ce se zice despre tine mi-ar face placere sa vorbim.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 11/06/2008 08:49:24
avatar
viata mi-a demonstrat ca asa cum te impaci cu partenerulla inceputul relatiei asa iti va fi toata viata. relatia:dragos -tatiana este intretinuta de lipsa celor sapte ani de acasa diferenta de pregatire profesionala si ocuptie. carmen s-a pregatit acum in fabrica din casa pentru viitor este singura care vorbeste corect romaneste coerent si reuseste sa iasa din orice situatie fara cuvinte triviale a luat o hotarare buna sa-si complecteze studiile.sa fim seriiosi de ce s-a facut atata tam tam de trecutul lui carmen ? fiecare din fetele din casa am inteles ca au un trecut mai mult sau mai putin dubios de care nu s-a discutat pentru ca asa a fost scenariul si mai ales pentru ca a lipsit o alta veronica sa se consume pana la epuizare pe subiectul :trecutul lui carmen care nu a avut nimic comun cu relatia dragos-nora veronicai.carmen a fost un pericol pentru castigarea marelui premiu pentru care s-a dovedit ca a venit dragos(desi a sustinut contrariul invinuindu-i pe ceilalti)ca si asa nu avea ocupatie acasa(halal pregatire pentru viata)si dac tot au intalnit-o pe tatiana cu care se inteleg pe aceeasi limba si comportament consider ca TIGANIADA a avut sucees (cu sacrificarea lui carmen dar in acelasi timp si din greseala calirea ei mai mult pentru viata)organizatorii si-au atins TINTA
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
1
coca in 11/06/2008 09:31:32
avatar
ce poti admira la cineva precum carmen? vai mama ei saraca!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
-1
alina in 11/06/2008 09:39:50
avatar
carmen s-a sacrificat singura, ea nu stie ce vrea de la viata,daca stia si-ar fi terminat macar liceul si nu ar fi venit la un concurs matrimonial sa incurce lumea,ba iubeste,ba nu mai iubeste,saraca!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
anca in 11/06/2008 09:55:45
avatar
nu este nici o tragedie daca carmen a recunoscut ca s-a dus la acel domn pt a vorbi cu mama ei,si nu este nevoie de alta dovada daca a vazut-o andrei aceasta este dovada ca a fost vazuta,ce alta dovada vrea mai clar de atit,a mintit destul in tot concursul,asa ca nici nu ma astept la alceva de la ea.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 11/06/2008 11:18:57
avatar
carmen a venit pentru bani are abia 19 ani are tot timpul din lume sa se casatoreasca.andrei s-a dovedit a fi mincinos betiv si.....ce alte studii mai are?
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
izabela in 12/06/2008 19:10:41
avatar
carmen e un copil inca...insa asta nu poate scuza imoralitatea si lipsa caracteru-lui de care da dovada...toate astea adunate cu un tupeu de ,,piata"si o nerusinare cum rar poti sa vezi...e un copil mare ....dar vai cat de mic....minte fara sa clipeasca...crede ca invarte pe degete intreaga lume....uneori chiar reuseste...dar...eu nu cred ca e vinovata....e doar produsul cuiva....un copil il cresti, il educi si te straduiesti sa-l inveti ce inseaman dragoste , cinste, onoare de ce nu? cale dreapta in viata...care nu e deloc usoara...parintele este oglinda copilului si invers....parintele tinde sa-l educe corect pe copil fiindca o sa aiba timp sa se ticaloseasca mai tarziu...ma sperie ce poate ajunge un copil ticalosit de mic...eu cred ca pana acum caracterul acestui copil s-a format....e categoric prea tarziu sa mai faca cineva ceva...,,calul batran nu-l mai inveti in ham"...asa ca ramane doar basm pov cu continuarea scolii...ori alte multe proiecte pe care Carmen le are in vedere pt viitor...ea va jongla cu viata mereu....se poate intampla sa invinga viata....dar se va putea ca rautatea si nechibzuinta de care da dovada sa o o doboare...si va fi ingrozitor pt ea....o sa fie nevoie sa gaseasca tot felul de minciuni si minciunele ca sa poata acoperi esecul....fiindca asa cum i-i sta in caracter dupa multe intortochieri si inflorituri sa poata intreba cum obijnuieste de obicei"intelegi?" ...ceva ce nici ea nu intelege....
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 13/06/2008 13:06:10
avatar
divertismentul nora pentru mama a influentat-o in si mai rau pe carmen.aceasta emisiune protejeaza huliganismul si prostitutia dovada este tatiana si dragos plus catalin cu ema.au avut ce invata adolescentii.cit priveste carmen tot ei au pregatit-o pentru viitor .rusine organizatorilor pe viitor voi refuza sa mai vizionez asemenea divertismente pe kanal D .CRED CA VOR MAI FI SI ALTE PERSOANE CARE VOR IGNORA ACEST CANAL DE TV
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
anonim in 14/06/2008 13:26:27
avatar
ii ador pe dragos si tatiana,sper sa castige,carmen eo prefacuta,joaca bine,,
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
arina in 15/06/2008 10:53:30
avatar
ne-am saturat de carmen si de minciunile ei! noi (pentru ca suntem o gasca)credem ca deja e o facatura acest show matrimonial! cum poate fi "nora saptamanii"o fata care nici macar nu are un cuplu??? totusi cred ca cei de la kanal d se compromit prea urat "tinand-o in brate" pe carmen!!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
camelia in 15/06/2008 13:00:55
avatar
nici nu se compara cu NPM1, este vesnic o cearta si un balamuc in casa atit mamele cit si concurentii sint falsi si rautaciosi foarte,foarte avari dupa bani.Dna MIHAELA si copii sai sint pisici blinde care zgirie rau,dna DORINA a fost pusa de organizatori de umplutura,dna GABRIELA a cunoscut-o pe CARMEN afara stia la ce sa se astepte iar dna EMILIA trebuia sa stie la virsta dinsei ca moneda are doua fete sa nu uite ce i-a facut lui TATIANA si raul intodeauna se intoarce.Andrei este un baiat ok iar dna Elena face pe bunul samaritean dar nu reuseste DRAgos este un needucat si la el bani primeaza TATIANA este o mahalagioaica
de mare clasa si cine nu este de acord cu ea este impotriva ei ,CARMEN calca peste cadavre pentu bani si cred ca si-ar vinde si mama pt bani si pt faima. KAnal d a ajutat paricipanti la acest concurs sa sa-si arate toata rautatea nu cred ca este bine,nu se poate trai in viata cu rautate si minciuna
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
xyz in 15/06/2008 15:40:04
avatar
no coment
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
miki in 16/06/2008 15:48:26
avatar
carmen este o curva in toata regula nu o suport e prea penala
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 16/06/2008 16:17:47
avatar
facand abstractie de faptul ca s-a dezvaluit numai trecutul lui carmen ceea ce nu a fost corect fptul ca a fost chinuita opt luni de zile de organizatori de gabriela moderatoarea de unii telespectatori si de unii concurenti mai ales de tatiana si dragos intr-un stil barbar consider ca si-a ispasit toate pacatele tineretii iar acum ar trebui sa primeasca si ea o parte din banii pentru care opt luni a supotat tiruri de vorbe urate incepand cu veronica elena mama lui viorel fara minte la anii lui multi gabriela pe care a adus-o in casa organizatorii nicidecum carmen si etcchiar daca nu este intr-un cuplu carmen a fost pionul principal in acest reality care gresit s-a numit matrimonial ca nu ne-a oferit o iubire curata ci o iubitiganiada si la urma mai primedsc si bani dar......
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 19/06/2008 10:43:54
avatar
faptul ca s-a afisat asa zisele procente de votare m-a convins ca nu sant reale stti proverbul popular:cinstea cu martori nu mai este cinste dovada este insasi aceasta emisiune .......
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
RODI in 21/06/2008 09:18:13
avatar
tacerea e un raspuns v-a convins?
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mimi in 22/06/2008 08:43:34
avatar
se pare ca da succes la nora pentru mama 3456........
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
victorita voinea in 24/06/2008 12:07:16
avatar
viata merge inainte carmen fi tare
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
craciun in 29/08/2008 09:51:25
avatar
super tare
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
ina in 01/11/2008 16:04:29
avatar
nu te supara gabi draga dar ti-ai gresit cariera trebuia sa fi vedeta porno nu la nora pt mama ca nu prea cared ca la mamele baietilor lew trebuie nore ***** si mai strici si fetele care intra in asa ca si asa stiu ele multe ca mas media asta vorbeste multe asa ca m-ai dezamagit total
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
nico in 03/11/2008 05:21:48
avatar
am fost
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
cristina in 10/12/2008 14:30:39
avatar
halal articol. se pare ca persoanei care a scris articolul ii place aceasta emisiune tampita. cate detalii!!!
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
cristina in 14/01/2009 09:28:57
avatar
nu mi-a placut niciodata dragos .a fost p interes
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
lili in 06/02/2009 09:33:12
avatar
sunteti tari frate ;)
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
ionut in 07/02/2009 17:38:31
avatar
mno doamna lucica este o vipera mortala o urasc dintot sufletul nu o suport datio afara din emisiune
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
ALEXIA in 09/02/2009 06:08:48
avatar
DOAMNA LUCICA ESTE CEA MAI TARE ,BRAVO EI SA LE PUNA LA PUNCT PE CELE CARE NU STIU SA SE SPELE PE MAINI CAND VIN DE LA BAIE,SI DAU FUGA LA FRIGIDER SA MANANCE.SI DOAMNA IOANA E SUPER FEMEE SI DOAMNA STEFANA,,,,,FELICITATI,,, DAR CELE DOUA SCORPII DE CE LE MAI TINETI IN EMISIUNE ATI INCERCAT DESTUL SA LE EDUCATI ,,DAR NU AVETI PE CINE,,FACETI EMISIUNEA DE RAS CU STELA SI ILDICO,,,CASSSS ORIBILE AMANDOUA,,,,,,IAR DESPRE FETE CUVITE DE LAUDA DAR SA NU SE MAI IA DUPA CELE DOUA SCORPII ,,,STELICA SI ILDICOI,,,CA NU MERITA . ASA CA FETELOR ,BAIETILOR DISTRATIVA TRAITIVA VIATA NU VA MAI CERTATI CA VIATA E SCURTA SI TREBUE TAITA ...IAR DOAMNA GABIELA SUNTETI O DULCICA TOATA STIMA SI RESPETUL MEU...
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
ema in 27/04/2009 15:42:31
avatar
bravo cristi!shtiam ca nu vei ramane cu balonul ala pocnitor.eshti mult prea frumos shi ai prea mult stil pentru o tzaranca ca alexandra.felicitarile noastre a tuturor celor care te-au sustzinut.multe salutari si dnei mihaela care este o doamna prin excelentza.eshti un scump shi ma bucur ca tzi-ai gasit iubirea.sa fie intr-un ceas bun shi sa jucam la nunta, asha ca nishte olteni ce suntem :D
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
in 14/10/2009 07:46:42
avatar
este cea mai tare emisiune tineti-o tot asa. bafta in continuare sunteti cei mai tari.va pup
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
flory in 27/10/2009 13:20:47
avatar
kel mai mult mi-a placut nora pt mama 1,au fost cei mai frumosi concurenti
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
in 13/11/2009 11:09:56
avatar
bv tie gabriela esti o femeie frumoasa n lua in seama tot c se spune pup
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
vasile in 13/12/2009 16:40:04
avatar
salutare Gabriela. Te iubesc.
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
mihai in 06/11/2010 16:58:27
avatar
Am citit unele comentarii de pe pagina si am ajuns la o concluzie:romanii se fac mai idioti pe zi ce trece.Nu vreau sa jignesc pe cineva dar nu pot sa cred ca cineva chiar crede prostiile de la TV. TV=MANIPULARE IN MASA
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Thomasodofs in 30/03/2017 07:48:48
avatar
Najlepsze oferty w sieci: <a href=http://partyautobus.pl/hebe-gazetka>http://www.partyautobus.pl</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Ozmafacib in 25/08/2017 06:08:31
avatar
Hello!

Author Help! Say how to unlock access blocked sites, free? I use <a href=http://goo.gl/AMsLo2><b>NORD</b></a> but they say, it can be done for free. Someone has experience?
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 17/09/2017 19:04:51
avatar
<a href=http://buyfluoxetine.store/>resources</a> <a href=http://elimite.store/>elimite</a> <a href=http://viagrasoft.shop/>next page</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Billydaw in 17/09/2017 19:13:02
avatar
<a href=http://buy-phenergan.shop/>look at this</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 17/09/2017 19:13:29
avatar
<a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone 100mg</a> <a href=http://cialispills.us.org/>cialis pills online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 17/09/2017 19:16:10
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/>generic colchicine</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 17/09/2017 19:27:20
avatar
<a href=http://cephalexin250mg.us.org/>Cephalexin</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 17/09/2017 19:31:10
avatar
<a href=http://viagra247.us.com/>generic viagra online</a> <a href=http://cialis365.us.com/>buy cialis</a> <a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide for sale</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 17/09/2017 19:35:53
avatar
<a href=http://cipro500mg.pro/>cipro</a> <a href=http://albuterol.reisen/>albuterol</a> <a href=http://genericlasix.pro/>generic lasix</a> <a href=http://lisinopril.live/>lisinopril</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 17/09/2017 19:38:11
avatar
<a href=http://doxycycline100mg.pro/>generic doxycycline</a> <a href=http://antabuse.schule/>order antabuse</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 17/09/2017 19:52:42
avatar
<a href=http://cymbaltageneric.us.org/>Cymbalta Generic</a> <a href=http://lisinopril20mg.us.org/>lisinopril</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 17/09/2017 19:53:29
avatar
<a href=http://atenolol.fail/>tenormin 50 mg</a> <a href=http://buystrattera.reisen/>buy strattera</a> <a href=http://buy-phenergan.shop/>buy phenergan</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 17/09/2017 19:54:50
avatar
<a href=http://propranololonline.pro/>cheap propranolol</a> <a href=http://buy-phenergan.shop/>phenergan promethazine</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 17/09/2017 19:56:37
avatar
<a href=http://medrolpack.us.org/>medrol</a> <a href=http://cialispills.us.org/>cialis overnight</a> <a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>bupropion sr 150 mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 17/09/2017 20:05:23
avatar
<a href=http://doxycycline100mg.us.org/>doxycycline tablet</a> <a href=http://cialis365.us.com/>cial</a> <a href=http://colchicine247.us.com/>buy colchicine online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 17/09/2017 20:05:24
avatar
<a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>bupropion er</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>vardenafil online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 17/09/2017 20:11:06
avatar
<a href=http://buyclindamycin.shop/>buy clindamycin</a> <a href=http://buy-sildalis.shop/>sildalis</a> <a href=http://buy-tretinoin.work/>tretinoin cream</a> <a href=http://tadalis-sx.pro/>tadalis sx</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 17/09/2017 20:27:21
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/>buy colchicine</a> <a href=http://medrolpack.us.org/>medrol</a> <a href=http://doxycyclineprice.us.org/>doxycycline price</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 17/09/2017 20:27:22
avatar
<a href=http://lisinopril20mg.us.org/>LISINOPRIL</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 17/09/2017 20:36:27
avatar
<a href=http://cialisgeneric.reisen/>cialis without prescription</a> <a href=http://citalopram20mg.pro/>citalopram</a> <a href=http://buy-tretinoin.work/>tretinoin gel .04</a> <a href=http://sildalis.store/>generic sildalis</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 18/09/2017 17:39:55
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>buy cialis</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 18/09/2017 21:04:05
avatar
<a href=http://doxycycline100mg.us.org/>Doxycycline 100 Mg</a> <a href=http://effexorxr.us.org/>effexor online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 18/09/2017 21:10:52
avatar
<a href=http://indocin247.us.com/>Indocin</a> <a href=http://erythromycin500mg.us.org/>order erythromycin</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 18/09/2017 21:40:00
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/>buy colchicine</a> <a href=http://doxycyclineprice.us.org/>doxycycline hyclate capsules</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 19/09/2017 04:55:08
avatar
<a href=http://fluoxetine20mg.us.org/>buy fluoxetine</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 19/09/2017 06:10:06
avatar
<a href=http://buyfluoxetine.shop/>buy fluoxetine</a> <a href=http://sildalis.store/>sildalis</a> <a href=http://tadalafil.reisen/>generic tadalafil</a> <a href=http://advairdiskus.directory/>advair</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 19/09/2017 13:15:53
avatar
<a href=http://triamterene.live/>triamterene hctz 37.5</a> <a href=http://clomidprice.pro/>100mg clomid</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
StewartVOK in 19/09/2017 13:18:21
avatar
<a href=http://buy-revia.reisen/>revia</a> <a href=http://levitrageneric.pro/>levitra generic</a> <a href=http://buy-provera.reisen/>buy provera</a> <a href=http://buytetracycline.shop/>tetracycline cost</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 19/09/2017 14:21:51
avatar
<a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>microzide</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 19/09/2017 15:12:51
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>order generic cialis online</a> <a href=http://doxycycline100mg.us.org/>doxycycline 100 mg</a> <a href=http://erythromycin500mg.us.org/>citation</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 19/09/2017 15:44:07
avatar
<a href=http://doxycycline100mg.us.org/>Doxycycline 100 Mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 19/09/2017 17:00:59
avatar
<a href=http://citalopram20mg.pro/>citalopram brain zaps</a> <a href=http://viagraprice.shop/>best site to buy viagra online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 19/09/2017 17:49:52
avatar
<a href=http://medrolpack.us.org/>medrol</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 19/09/2017 21:07:20
avatar
<a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hctz</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 19/09/2017 21:12:27
avatar
<a href=http://effexorxr.us.org/>effexor</a> <a href=http://indocin247.us.com/>Indocin Pharmacy Sale</a> <a href=http://medrolpack.us.org/>medrol pack</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Billydaw in 19/09/2017 22:01:32
avatar
<a href=http://buy-cytotec.reisen/>additional info</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 20/09/2017 03:25:21
avatar
<a href=http://citalopramhbr20mg.store/>citalopram</a> <a href=http://buy-phenergan.shop/>phenergan</a> <a href=http://phenergandm.pro/>generic for phenergan</a> <a href=http://atarax.directory/>atarax</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 20/09/2017 04:55:39
avatar
<a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone hydrochloride</a> <a href=http://indocin247.us.com/>indocin over the counter</a> <a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 20/09/2017 22:04:28
avatar
<a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>cheap vardenafil</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 20/09/2017 22:37:05
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>buy Cialis</a> <a href=http://viagra247.us.com/>ORDER GENERIC VIAGRA ONLINE</a> <a href=http://cymbaltageneric.us.org/>generic cymbalta</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
StewartVOK in 21/09/2017 01:37:53
avatar
<a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Billydaw in 21/09/2017 01:39:00
avatar
<a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>VARDENAFIL</a> <a href=http://effexorxr.us.org/>article source</a> <a href=http://colchicine247.us.com/>buy colchicine</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 21/09/2017 01:40:19
avatar
<a href=http://fluoxetine20mg.us.org/>Purchase Fluoxetine</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 21/09/2017 01:47:47
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>order generic cialis</a> <a href=http://trazodone247.us.com/>desyrel 50 mg</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>purchase vardenafil</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 21/09/2017 02:10:23
avatar
<a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hctz</a> <a href=http://cialis365.us.com/>buy CIALIS</a> <a href=http://cipro247.us.com/>Cipro Buy Online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 21/09/2017 02:14:19
avatar
<a href=http://viagra247.us.com/>order viagra online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 21/09/2017 02:15:56
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>cialis amex</a> <a href=http://fluoxetine20mg.us.org/>FLUOXETINE TABLETS</a> <a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 21/09/2017 02:17:32
avatar
<a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>BUY BUPROPION SR</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 21/09/2017 02:18:46
avatar
<a href=http://cymbaltageneric.us.org/>generic cymbalta</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 21/09/2017 02:22:18
avatar
<a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone</a> <a href=http://cymbaltageneric.us.org/>cymbalta generic</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 21/09/2017 02:25:21
avatar
<a href=http://fluoxetine247.us.com/>order fluoxetine</a> <a href=http://medrolpack.us.org/>medrol online</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>Vardenafil Over The Counter</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 21/09/2017 14:42:53
avatar
<a href=http://fluoxetine247.us.com/>20mg fluoxetine</a> <a href=http://medrolpack.us.org/>medrol</a> <a href=http://cialispills.us.org/>cialis pills</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 22/09/2017 00:48:34
avatar
<a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>bupropion hcl 100mg</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>cheap vardenafil</a> <a href=http://trazodone247.us.com/>desyrel 50 mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 22/09/2017 00:48:41
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>cial</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 22/09/2017 01:32:19
avatar
<a href=http://viagra247.us.com/>viagra amex</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>vardenafil</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 22/09/2017 01:58:23
avatar
<a href=http://cialispills.us.org/>Cialis Overnight</a> <a href=http://viagra247.us.com/>ORDER GENERIC VIAGRA ONLINE</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 04:07:43
avatar
<a href=http://doxycycline100mg.us.org/>doxycycline tablet</a> <a href=http://cialis365.us.com/>cialis online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 04:08:18
avatar
<a href=http://lisinopril20mg.us.org/>lisinopril 10 mg</a> <a href=http://doxycycline100mg.us.org/>buy doxycycline 100mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 04:18:59
avatar
<a href=http://cipro247.us.com/>cipro buy online</a> <a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone price per pill</a> <a href=http://cephalexin250mg.us.org/>cephalexin capsule</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 04:20:00
avatar
<a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide visa</a> <a href=http://effexorxr.us.org/>effexor xr</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 22/09/2017 05:42:33
avatar
<a href=http://lisinopril20mg.us.org/>as example</a> <a href=http://viagra247.us.com/>order viagra online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 22/09/2017 07:39:43
avatar
<a href=http://erythromycin500mg.us.org/>erythromycin benzoyl peroxide</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>vardenafil mastercard</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 22/09/2017 10:29:15
avatar
<a href=http://erythromycin500mg.us.org/>erythromycin online</a> <a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone hcl 50 mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 16:03:54
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/?buy=clomid=in=australia>buy clomid in australia</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?How;To;Get;Metformin;Prescription>how to get metformin prescription</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?penicillin=alergy=treatment>penicillin alergy treatment</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 16:12:33
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/?cheapest/prices/on/suhagra>cheapest prices on suhagra</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?celexa,10,mg>celexa 10 mg</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?naproxen/sodium/maximum/dosage>naproxen sodium maximum dosage</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?zofran:generic:how:often:to:take>zofran generic how often to take</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Testosterone:Body>testosterone body</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 16:12:37
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/?amaryl*1*mg*side*effects>amaryl 1 mg side effects</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Citalopram*Hbr*20*Mg*Pictures>citalopram hbr 20 mg pictures</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?buy/nolvadex/q>buy nolvadex q</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?alavert=recall=2011>alavert recall 2011</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?which:is:better:aleve:or:ibuprofen>which is better aleve or ibuprofen</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Cipro/Cattle>cipro cattle</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?cr2;lithium>cr2 lithium</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 22/09/2017 16:12:44
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/?Can:You:Drink:On:Azithromycin>can you drink on azithromycin</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?sominex,original>sominex original</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Purchase:Luvox:Medication>purchase luvox medication</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?toprol;interactions>toprol interactions</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Shelf,Life,Keflex>shelf life keflex</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Condom:Catheter:Application>condom catheter application</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 22/09/2017 16:21:00
avatar
<a href=http://effexorxr.us.org/>wellbutrin effexor</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>cheap vardenafil</a> <a href=http://cymbaltageneric.us.org/>CYMBALTA 30 MG</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 22/09/2017 16:55:09
avatar
<a href=http://cialispills.us.org/>CIALIS PILLS</a> <a href=http://effexorxr.us.org/>Effexor</a> <a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>Bupropion SR 150 Mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
StewartVOK in 22/09/2017 17:36:38
avatar
<a href=http://fluoxetine247.us.com/>buy fluoxetine</a> <a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>microzide</a> <a href=http://cialispills.us.org/>cialis online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 22/09/2017 17:59:04
avatar
<a href=http://cephalexin250mg.us.org/>Cephalexin Tablets</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 22/09/2017 19:52:53
avatar
<a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide</a> <a href=http://cialispills.us.org/>cialis price</a> <a href=http://medrolpack.us.org/>Medrol 4mg Pak</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 22/09/2017 20:05:32
avatar
<a href=http://doxycyclineprice.us.org/>doxycycline price</a> <a href=http://fluoxetine20mg.us.org/>fluoxetine 40 mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 22/09/2017 20:07:17
avatar
<a href=http://cephalexin250mg.us.org/>CEPHALEXIN 250 MG</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 22/09/2017 20:16:36
avatar
<a href=http://cymbaltageneric.us.org/>cymbalta visa</a> <a href=http://doxycycline100mg.us.org/>buy doxycycline</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 22/09/2017 21:42:24
avatar
<a href=http://doxycycline100mg.us.org/>Doxycycline Pharmacy Sale</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 22/09/2017 22:09:21
avatar
<a href=http://lisinopril20mg.us.org/>lisinopril 20mg</a> <a href=http://fluoxetine247.us.com/>buy fluoxetine</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 22/09/2017 22:17:33
avatar
<a href=http://medrolpack.us.org/>medrol</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 23/09/2017 01:46:54
avatar
<a href=http://fluoxetine20mg.us.org/>read full report</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>purchase vardenafil</a> <a href=http://colchicine247.us.com/>COLCHICINE</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 23/09/2017 16:20:25
avatar
<a href=http://erythromycin500mg.us.org/>order erythromycin online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 23/09/2017 16:29:14
avatar
<a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>Bupropion Online</a> <a href=http://cymbaltageneric.us.org/>cymbalta generic</a> <a href=http://cialispills.us.org/>cheap cialis pills online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 23/09/2017 17:18:03
avatar
<a href=http://lisinopril20mg.us.org/>lisinopril 20mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 23/09/2017 22:37:53
avatar
<a href=http://cephalexin250mg.us.org/>Cephalexin</a> <a href=http://cialispills.us.org/>cialis sublingual</a> <a href=http://indocin247.us.com/>indocin</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 24/09/2017 00:16:46
avatar
<a href=http://effexorxr.us.org/>effexor xr</a> <a href=http://cipro247.us.com/>buy ciprofloxacin online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 24/09/2017 04:46:28
avatar
<a href=http://medrolpack.us.org/>medrol pack</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 24/09/2017 07:18:28
avatar
<a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>visit your url</a> <a href=http://cipro247.us.com/>cipro buy online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 24/09/2017 12:42:44
avatar
<a href=http://lisinopril20mg.us.org/>lisinopril</a> <a href=http://indocin247.us.com/>indocin 50 mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 24/09/2017 13:07:43
avatar
<a href=http://indocin247.us.com/>indocin 50 mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
StewartVOK in 24/09/2017 13:12:26
avatar
<a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>Bupropion SR 150 Mg</a> <a href=http://fluoxetine247.us.com/>order fluoxetine</a> <a href=http://viagra247.us.com/>generic viagra online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 24/09/2017 13:29:39
avatar
<a href=http://cipro247.us.com/>purchase ciprofloxin</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 24/09/2017 14:48:42
avatar
<a href=http://cipro247.us.com/>cipro online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 24/09/2017 15:00:50
avatar
<a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>cheap vardenafil</a> <a href=http://trazodone247.us.com/>desyrel 50 mg</a> <a href=http://medrolpack.us.org/>Medrol Pack</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 24/09/2017 16:41:06
avatar
<a href=http://fluoxetine20mg.us.org/>fluoxetine tablets</a> <a href=http://doxycycline100mg.us.org/>Buy Doxycycline</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 25/09/2017 08:05:52
avatar
<a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>Purchase Vardenafil</a> <a href=http://cymbaltageneric.us.org/>Cymbalta Generic</a> <a href=http://viagra247.us.com/>generic viagra online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 25/09/2017 08:16:11
avatar
<a href=http://doxycyclineprice.us.org/>doxycycline without a prescription</a> <a href=http://cialispills.us.org/>buy cialis overnight</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 25/09/2017 08:18:40
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/>buy colchicine</a> <a href=http://medrolpack.us.org/>Medrol Pack</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 25/09/2017 09:36:00
avatar
<a href=http://cipro247.us.com/>cipro online</a> <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>cheap vardenafil</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 25/09/2017 10:32:49
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>Cialis</a> <a href=http://indocin247.us.com/>indocin generic</a> <a href=http://cymbaltageneric.us.org/>cymbalta generic</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 25/09/2017 10:53:44
avatar
<a href=http://cialis365.us.com/>buy cialis</a> <a href=http://viagra247.us.com/>generic viagra online</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 25/09/2017 13:14:14
avatar
<a href=http://erythromycin500mg.us.org/>online erythromycin</a> <a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>bupropion xl 300</a> <a href=http://viagra247.us.com/>more info</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 25/09/2017 16:50:24
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/>Buy Colchicine</a> <a href=http://cialis365.us.com/>order cialis</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 25/09/2017 18:48:20
avatar
<a href=http://doxycyclineprice.us.org/>buy doxycycline</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 26/09/2017 01:06:00
avatar
<a href=http://medrolpack.us.org/>continued</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 26/09/2017 03:14:06
avatar
<a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>vardenafil amex</a> <a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide</a> <a href=http://cephalexin250mg.us.org/>BUY CEPHALEXIN</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 26/09/2017 05:23:22
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/>Purchase Colchicine</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
StewartVOK in 26/09/2017 05:25:25
avatar
<a href=http://effexorxr.us.org/>effexor 75 mg</a> <a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide visa</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 26/09/2017 06:22:50
avatar
<a href=http://indocin247.us.com/>indocin 50 mg</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 26/09/2017 06:29:44
avatar
<a href=http://trazodone247.us.com/>site here</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 26/09/2017 06:51:23
avatar
<a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide mastercard</a> <a href=http://cialis365.us.com/>Cialis Visa</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 26/09/2017 07:36:41
avatar
<a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>vardenafil mastercard</a> <a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone 100mg</a> <a href=http://colchicine247.us.com/>colchicine with no prescription</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 26/09/2017 11:09:05
avatar
<a href=http://fluoxetine20mg.us.org/>fluoxetine 20 mg</a> <a href=http://colchicine247.us.com/>helpful resources</a> <a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>Hydrochlorothiazide</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Aaronfauro in 26/09/2017 15:13:55
avatar
<a hrefs="http://azithromycin247.us.com/">azithromycin</a> <a href=http://azithromycin247.us.com/>generic zithromax</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 26/09/2017 16:01:55
avatar
<a href=http://hydrochlorothiazide12.us.org/>hydrochlorothiazide mastercard</a> <a hrefs="http://hydrochlorothiazide12.us.org/">article source</a> http://hydrochlorothiazide12.us.org/ <a href=http://doxycycline100mg.us.org/>doxycycline 100 mg</a> <a hrefs="http://doxycycline100mg.us.org/">doxycycline sale</a> http://doxycycline100mg.us.org/ <a href=http://cipro247.us.com/>Cipro Buy Online</a> <a hrefs="http://cipro247.us.com/">buy ciprofloxacin online</a> http://cipro247.us.com/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 26/09/2017 18:00:04
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/?Wellbutrin,500,Mg>wellbutrin 500 mg</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?sinus:infection:and:celexa>sinus infection and celexa</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Bupropion=Nsaid>bupropion nsaid</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?ciprofloxacin/500mg/medical/uses>ciprofloxacin 500mg medical uses</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Vitamin;E;Prices;Increase>vitamin e prices increase</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?retin/a/0.1>retin a 0.1</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Metoclopramide=Trade=Name>metoclopramide trade name</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Buy*Valtrex*Prescription>buy valtrex prescription</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Michaelacido in 26/09/2017 18:05:37
avatar
<a href=http://colchicine247.us.com/?metformin:er:yahoo>metformin er yahoo</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Availability:Of:Esomeprazole>availability of esomeprazole</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?hgh:kefei>hgh kefei</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?do=you=crash=from=caffeine>do you crash from caffeine</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Amitriptyline=And=Shingles>amitriptyline and shingles</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?digoxin;substitute>digoxin substitute</a> <a href=http://colchicine247.us.com/?Cow:Penicillin>cow penicillin</a>
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bennykeway in 27/09/2017 11:14:48
avatar
wh0cd791747 <a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>bupropion sr 150 mg</a> <a hrefs="http://bupropionsr150mg.us.org/">bupropion sr 150 mg</a> http://bupropionsr150mg.us.org/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Kennethcap in 27/09/2017 12:40:33
avatar
wh0cd791747 <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>vardenafil mastercard</a> <a hrefs="http://cheapvardenafil365.us.com/">cheap vardenafil</a> http://cheapvardenafil365.us.com/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Alfredsut in 27/09/2017 12:49:02
avatar
wh0cd791747 <a href=http://erythromycin500mg.us.org/>erythromycin 500 mg</a> <a hrefs="http://erythromycin500mg.us.org/">Erythromycin Online</a> http://erythromycin500mg.us.org/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 27/09/2017 15:06:35
avatar
wh0cd791747 <a href=http://cialispills.us.org/>cialis pills</a> <a hrefs="http://cialispills.us.org/">cialis pills online</a> http://cialispills.us.org/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Billydaw in 27/09/2017 16:39:25
avatar
wh0cd237625 <a href=http://bupropionsr150mg.us.org/>bupropion</a> <a hrefs="http://bupropionsr150mg.us.org/">Bupropion</a> http://bupropionsr150mg.us.org/ <a href=http://indocin247.us.com/>Indocin</a> <a hrefs="http://indocin247.us.com/">indocin 50 mg</a> http://indocin247.us.com/ <a href=http://fluoxetine247.us.com/>ORDER FLUOXETINE</a> <a hrefs="http://fluoxetine247.us.com/">order fluoxetine</a> http://fluoxetine247.us.com/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
Bretttoogs in 27/09/2017 21:19:12
avatar
wh0cd237625 <a href=http://indocin247.us.com/>indocin 50 mg</a> <a hrefs="http://indocin247.us.com/">Indocin Pharmacy Sale</a> http://indocin247.us.com/ <a href=http://cialis365.us.com/>Purchase Cialis</a> <a hrefs="http://cialis365.us.com/">generic cialis</a> http://cialis365.us.com/ <a href=http://trazodone247.us.com/>trazodone</a> <a hrefs="http://trazodone247.us.com/">trazodone hydrochloride</a> http://trazodone247.us.com/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 27/09/2017 23:06:23
avatar
wh0cd237625 <a href=http://cipro247.us.com/>ciprofloxacin 500mg</a> <a hrefs="http://cipro247.us.com/">buy cipro</a> http://cipro247.us.com/ <a href=http://cymbaltageneric.us.org/>generic cymbalta</a> <a hrefs="http://cymbaltageneric.us.org/">Cymbalta Mastercard</a> http://cymbaltageneric.us.org/ <a href=http://indocin247.us.com/>indocin 50 mg</a> <a hrefs="http://indocin247.us.com/">Indocin 50 Mg</a> http://indocin247.us.com/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
CharlesBease in 28/09/2017 00:32:47
avatar
wh0cd237625 <a href=http://doxycycline100mg.us.org/>buy doxycycline</a> <a hrefs="http://doxycycline100mg.us.org/">doxycycline antimalarial</a> http://doxycycline100mg.us.org/ <a href=http://cheapvardenafil365.us.com/>Vardenafil</a> <a hrefs="http://cheapvardenafil365.us.com/">cheap vardenafil</a> http://cheapvardenafil365.us.com/
Imi place comentariul Nu imi place comentariul
0
1 2 next total: 280 | afisate: 1 - 200

Adauga comentariul tau comment

Te rugam sa introduci codul din imagine:

  • email Trimite la un prieten
  • print Printeaza articol
Cuvinte articole
Da o nota la articol
3.91