Pagina Principala | Cosmetica si Frumusete | Machiajul ochilor in functie de forma

Machiajul ochilor in functie de forma

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Machiajul ochilor  in functie de forma

Nu trebuie sa ne facem complexe fiindca avem ochii prea mici, prea apropiati sau prea indepartati. Cu ajutorul machiajului putem mari (prin culoare si iluzie optica ) si corecta asa-zisele asimetrii, care nici nu vor fi observate.

Machiajul ochilor mici

Se va face in jurul ochilor, impreuna cu pleoapa , o umbra in degrade de la coada ochilor (unghiul exterior) cu o culoare maro inchis; se va trasa o margine de 2 mm deasupra ploapei superioare care va fi nefardat, apoi catre coada ochiului spre unghiul lateral linia trasata va fi mai groasa, subtiindu-se spre nas. Umbrele vor fi tot asa: mai puternice la coada externa a ochiului si in rest mai difuze.

Machiajul ochilor prea apropiati

Unghiul intern al ochiului se va lumina. Se traseaza o linie groasa de 3 mm incepand de la unghiul intern catre cel extern (coada ochiului). Umbrele si liniile vor fi accentuate numai spre coada ochilor, unghiul exterior si, de la jumatatea orbicularului, aceeasi umbra difuza. Se lasa lumnia intre ochi, adica o jumatate din orbicular si linia unghiului intern pana la jumatatea pleoapei nu se vor umbri.

Machiajul ochilor prea indepartati.

Vom cauta ca prin culoare si umbre sa micsoram distanta dintre ochi. Astfel pe orbicular, deasupra pleoapei superioare, vom umbri partile lor interne si externe lasand un spatiudeschis, nemachiat intre ele . De asemenea, linia din jurul ochilor, cu o distant ade la marginea pleoapei de 2-3 mm , va fi ingrosata si umbrita numai in partilelaterale ale ungiurilor intern si extern, mijlocul ramanand complet nemachiat.  

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (4 adaugat)

avatar
17/05/2008 15:29:25
caca...e cea mai mare porcarie pe care am vazut-o, e o *****, o ****, shi va *** in gura :D:D:D
avatar
gene false 14/09/2009 22:07:24
Gene mai Lungi. Gene Perfecte. Aplicare Gene False. Gene Voluminoase. Gene mult mai Bogate!

Aplicare de Gene False se poate executa cu Fir cu fir sau Grupuri a cate 3 fire lungi medii sau scurte sau voluminoase. Preturile nu depasesc 1ooRON - Aplicare si 4oRON Intretinerea Genelor.
avatar
Josiphine 05/10/2012 23:46:48
Posted on Eu il folosesc si imi place mult, cadeerm ca cele de la Dove sunt singurele care ma pot ajuta in privinta pielii uscate dar se pare ca si acesta este foarte bun pentru pielea mea
avatar
Miliane 07/10/2012 05:41:16
Arata foarte drugat. Mi-ar fi placut sa nu fi mers asa de sus cu rosul si sa amesteci mai bine negrul acela. Ar fi fost frumos daca ai fi accentuat si cu un tus negru. Sper ca nu te-au deranjat sfaturile mele. pup!
total: 4 | afisate: 1 - 4

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

4.83