Lifting facial

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Lifting facial

Ne dorim sa fim mereu frumoase si tinere fara riduri, cu pielea neteda si stralucitore.Trecerea anilor nu o putem opri,insa chirurgia estetica vine in ajutorul nostru.

Pentru ridurile prea pronuntate,mai ales acelea care se fac din cauza ca am slabit si pielea ,lipsita de grasime si cu muschii cazuti ,s-a lasat ,fiind oarecum prea mare pentru forma micsorata a obrazului,se poate apela la medicul specialist in chirurgia estetica si plastica ,pentru un lifting.

Liftingul este o operatie facial care consta intr-o incizie aproape invizibila ,in zona tamplelor pana dupa ureche ,care scurteaza pielea si o ridica ,modificand si linia trasaturilor,linie ce nu mai este descendenta -caracteristica batranetii,cu nota ei de tristete -ci ascendenta caracteristica tineretii si veseliei.

Reusita acestei operatii depinde si de calitatea pielii (daca nu este prea deteriorata si daca nu prezinta unele tesuturi adipoase).Faptul ca pielea este grasa sau uscata ,nu influenteaza prea mult ,dar pentru o reusita sigura ,este necesar ca pielea sa fie ingrijita si inviorata ,perfect curata,lipsita de orice fel de iritatii sau boli.

Operatia de lifting se poate face cu anestezie locala sau totala in cazul in care interventia este de durata.

In general operatia dureaza 2 – 3 ore.

Cele mai multe operatii de lifting facial necesita 1 – 2 zile de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea si monitorizarea personalului medico-chirurgical de specialit

Pentru cuta naso-labiala si pentru pleoape ,sunt necesare interventii speciale.Operatiile estetice de retusare a asimetriilor :nas prea mare.urechi cazute sau prea mari,buza de iepure, barbie dubla, barbie fugita sau cele ce se fac dupa accidentele grave sunt realizari artistice,nu numai tehnice,ce redau frumusetea fizic asi tonusul moral.

Aceste operatii prezinta un singur inconvenient:pierderea identitatii (cand pacientul nu se mai recunoaste),dar pe parcurs criza trece .

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (1 adaugat)

avatar
Maria 10/12/2011 13:28:28
Ca vrem sau ca nu vrem, trebuie sa ne intretinem frumusetea exterioara. Dupa ce muncim atata, dupa ce traim in stresul si in jungka asta, macar de noi sa avem grija. Hainele, mancarea, toate celelalte, le luam si apoi, mai devreme sau mai tarziu renuntam la ele, dar cu corpul, organismul, fata noastra mergeme peste tot.
Este important sa avem grija de frumusetea si sanatatea noastra.

Mastile, cremele si demachiantele de la Casmara sunt foarte bune. Chiar merita sa le incercati.
total: 1 | afisate: 1 - 1

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

1.00