Pagina Principala | Cariera Si Finante | Intrebari interviu de angajare

Intrebari interviu de angajare

De
Marime caractere: Decrease font Enlarge font
Intrebari interviu de angajare
Dintre toate intrebarile pe care pe pune un manager de resurse umane in cadrul unui interviu de angajare, ultima si probabil cea mai importanta intrebare este "Ai intrebari pentru mine?".

Chiar daca la prima vedere intrebarea pare simpla ea poate pune in dificultate si pe cei mai bine pregatiti candidati la un loc de munca.Pe de alta parte ofera un avantaj extraordinar celor care stiu ce sa intrebe. Iata care ar fi cele mai interesante si importante intrebari pe care sa le pui la un interviu de angajare:

Intrebare 1: Care sunt posibilitatile de avansare in companie, si daca faceti aceste avansari din interiorul companiei?
Datorita costurilor mari pentru angajare in general angajatorii cauta persoane care doresc un loc de munca pe o perioada medie / lunga. Cu aceasta intrebare arati faptul ca esti o persoana ambitioasa, orientata spre rezultate si dornic sa cresti in cadrul companiei.

Intrebare 2: Ce programe de dezvoltare persoanal / tehnica oferiti ( training)?
Toti angajatorii pretuiesc persoanele din cadrul companiei care sunt la curent cu ultimele descoperiri / tehnologii din domeniul de activitate.

Intrebare 3:In timp ce ma documentam despre compania Dumneavoastra am descoperit ca fima a [completeaza aici]. Imi puteti spune mai multe despre aceasta dezvoltare?
Impresioneaza angajatorul prin a arata ca iti faci temele si esti un canditat serios. Viziteaza site-ul firmei respective ( daca are un site), materiale promotionale sau rapoarte anuale despre compania in cauza.

Intrebare 4: O sa lucrez singur sau in cadrul unei echipe?
Relatiile interpersonale sunt esentiale pentru foarte multe locuri de munca actuale. Pe de alta parte o persoana care sa poate lucra independent poate face diferenta in cadrul unui departament.

Intrebare 5: Imi puteti spune cum arata o zi normala in cadrul pozitiei pe care o sa o ocup?
Aceasta intrebare este esentiala pentru a determina daca locul de munca la care aplici este cel mai poitrivit pentru tine si iti indeplineste asteptarile.

Intrebare 6: Ce iti place cel mai mult la faptul ca lucrezi aici?
Aceasta intrebare ii da posibilitatea celui care te intervieveaza sa iti prezinte compania din punct de vedere al imaginii. Fi foarte atent(a) la acest raspuns. Angajatii la care le plac companiile unde lucreaza nu au probleme sa spuna motivele de ce le place sa lucreze acolo.

La finalul interviului de angajare, fa o recapitulare a interesului tau despre locul de munca la care aplici in cadrul companiei care te intervieveaza, multumeste pentru timpul acordat in cadrul interviului si pentru raspunsurile la intrebari.

Dar nu uitati, intodeauna un interviu incepe cu un curriculum vitae foarte serios si inainte de a pune intrebari celui care te intervieveaza fi pregatit sa raspunzi la toate intrebarile acestuia.

Aboneaza-la feed-ul de comentarii Comentarii (0 adaugat)

total: | afisate:

Adauga comentariul tau

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Citeaza

Te rugam sa introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite la un prieten Trimite la un prieten
  • Printeaza articol Printeaza articol
  • Articole in format text Articole in format text

Marcat ca si:

Nu sunt cuvinte adaugate pentru acest articol

Da o nota la articol

4.00